Widzę, że już z katarkiem lepiej

To jak będzie okazja, to dawaj te zdjęcia, bo nawet nie wiem, co to ta puszkinia, bo szparagi to ja tylko na obiad

Teresa
 Teresa
 u mnie
  u mnie

Wiesz nawet nie zauwazylam topika, bylo krzyczec u mnie ze jestes
  Wiesz nawet nie zauwazylam topika, bylo krzyczec u mnie ze jestes   Powitac na starych smieciach
  Powitac na starych smieciach  

jak wpadłam w szał to wypieliłam wszystkie grządki na cacy
  jak wpadłam w szał to wypieliłam wszystkie grządki na cacy zamiast rozłożyć sobie to na kilka dni , ja jak zwykle muszę mieć już, natychmiast
  zamiast rozłożyć sobie to na kilka dni , ja jak zwykle muszę mieć już, natychmiast

Wpisuję się żebyś mi nie zginęła
  Wpisuję się żebyś mi nie zginęła   Wieczorkiem pospaceruję po Twoim ogródku
 Wieczorkiem pospaceruję po Twoim ogródku  

.
 .

za bardzo wieje
  za bardzo wieje  
  jak tylko wygospodaruje trochę czasu to również do ciebie zajrzę
  jak tylko wygospodaruje trochę czasu to również do ciebie zajrzę  

/
 /
 wiosenka u ciebie na całego krokusiki śliczne mi też wyszedł jeden kolor a miał być mix
 wiosenka u ciebie na całego krokusiki śliczne mi też wyszedł jeden kolor a miał być mix  
 cz.1, cz. 2
 cz.1, cz. 2

Zapałem mogłabyś obdzielić kilka osób
 Zapałem mogłabyś obdzielić kilka osób  Chociaż o tej porze roku to większość z zapałem rzuca się w wir prac ogrodowych.A mnie też mąż sprowadzał za rękę z ogrodu do domu,gdy kaszląca wyszłam coś "pilnego" zrobić
 Chociaż o tej porze roku to większość z zapałem rzuca się w wir prac ogrodowych.A mnie też mąż sprowadzał za rękę z ogrodu do domu,gdy kaszląca wyszłam coś "pilnego" zrobić  Czułam się,jak psotne dziecko
 Czułam się,jak psotne dziecko 

czyli pogniły
  czyli pogniły 

ale niestety latka lecą i M na mnie się drze bo później jak się położymy to słyszy tylko posuń się bo mnie wszystko boli
  ale niestety latka lecą i M na mnie się drze bo później jak się położymy to słyszy tylko posuń się bo mnie wszystko boli   ale fajnie jak tak nas sprowadzają do domu, chyba się martwią - kto im będzie gotował, sprzątał jak my się zarobimy jak konie
   ale fajnie jak tak nas sprowadzają do domu, chyba się martwią - kto im będzie gotował, sprzątał jak my się zarobimy jak konie