Moje zielone nieszczęścia - anoli
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przepraszam, jeśli komuś obiecałm niedośpianka
Jeden dzień m. z psem w domu i niedośpianek nie żyje. Chyba wszystko zielone muszę upchnąć w jednym pokoju zamykanym na klucz 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Ilonko, ja broniłam pracę magisterską, będąc w ciąży. Potem los mną tak pokierował, że musiałam ukończyć dwie podyplomówki i z perspektywy lat patrząc, nie żałuję żadnego z moich zawodowych wyborów. A nie było łatwo zostawiać roczne dziecko i siedzieć w ławce przez 7-8 godzin w sobotę i niedzielę co dwa tygodnie. Moim "prywatnym" dzieciom powtarzam: nieważne co w życiu będziesz robić, byle to była praca uczciwa, a dyplom wyższej uczelni może leżeć w szufladzie. (ale przemądrzale to wyszło, chyba z racji wieku
) Pozdrawiam i życzę wytrwałości ,Dorota :P
- anoli

Witaj! Miło, że do mnie zajrzałaś
Na to wygląda, że dyplom będzie w szufladzie leżał. Oby tam trafił :P Najważniejsze są chęci - jakoś mi ich brak. Ale mus, to mus. 
- anoli

Hm...Tak się zastanawiam, czy przedstawić Wam kochani mojego nowego domownika? Przyszdł-przyjechał do mnie cztery dni temu. Jest duża szansa, że się zielsku nie spodoba u mnie, więc już sama nie wiem

-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- anoli

To było oczko w głowie wujka, gadał z nią codziennie
Do niedawna miała liście od samego dołu...Trzymaj proszę kciuki, żeby mi nie zmarniała - bo się zapłaczę.