Beagle - słodziaki - z każdą ucieczką coraz mniej słodkie. Cwaniaki pełną, radosną gębą. Niby tylko siedzi sobie pod płotkiem, na pysku wyraz najwyższej niewinności a pół godziny później psa w ogrodzie nie ma, a w miejscu gdzie siedział pięknie rozpleciona siatka.
Moje początki - Asia
- dzieci2
- 200p

- Od: 20 lip 2011, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje początki - Asia
Agatko
Beagle - słodziaki - z każdą ucieczką coraz mniej słodkie. Cwaniaki pełną, radosną gębą. Niby tylko siedzi sobie pod płotkiem, na pysku wyraz najwyższej niewinności a pół godziny później psa w ogrodzie nie ma, a w miejscu gdzie siedział pięknie rozpleciona siatka.

- AgaNet
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Niby wiem, że ta rasa to urwisy, ale one tak strasznie mi się podobają 
Kochane szkodniki
Kochane szkodniki
Asia ja swoje tykwy wysiewałam wprost do gruntu chyba w kwietniu, nie praktykowałam ich pędzić w domu (ale w domu posiałaś, nie w grunt?
)
Ciekawa jestem czy się przypadkiem nie ''wyciągną'' ale tak mnie wkręciłaś, że pojadę po ziemię i też wsadzę dodoniczek
Ciekawa jestem czy się przypadkiem nie ''wyciągną'' ale tak mnie wkręciłaś, że pojadę po ziemię i też wsadzę dodoniczek
- dzieci2
- 200p

A tam od razu wyciągną, niech w ogóle ruszą to uznam to za cud...
Asia
Asia
- dzieci2
- 200p

No nareszcie. A wydawało mi się, że nie jestem uzależniona. A wystarczyło zamknąć forum i wyszło na jaw 
- dzieci2
- 200p

Monika. Tykwy ruszyły. Co prawda na sześć nasion wykiełkowały dwa. Ale to już coś.
Chciałam załączyć zdjęcia ale aparat właśnie postanowił paść
Pozdrawiam
Asia
Chciałam załączyć zdjęcia ale aparat właśnie postanowił paść
Pozdrawiam
Asia
Asia, no du.. ze mnie straszna, zapominam podjechać do Ciebie z tymi nasionkami
jak jutro będę w okolicy to na pewno podjadę bo już sobie kartkę napisałam i przykleiłam na środek szyby w samochodzie
Asia ja kupwałam w tamtym roku i w paczce było też chyba 6 a wykiełkowały 3 z nich miałam 11 tykw , więc luzik. Ja Ci 10 nasionek naszykowałam ale nie daję gwarancji, ze cokolwiek z nich wykiełkuje
Asia ja kupwałam w tamtym roku i w paczce było też chyba 6 a wykiełkowały 3 z nich miałam 11 tykw , więc luzik. Ja Ci 10 nasionek naszykowałam ale nie daję gwarancji, ze cokolwiek z nich wykiełkuje
- dzieci2
- 200p

Monia ja mam urlop...
Odklej kartkę z szyby...
Ryzyk fizyk. Ale Twoje sprawdzone i bardzo ładne. A moje dwie na opakowaniu są zielone - butelkowe.
Zobaczymy..
Asia
Ryzyk fizyk. Ale Twoje sprawdzone i bardzo ładne. A moje dwie na opakowaniu są zielone - butelkowe.
Zobaczymy..
Asia
Asia, nasionka dostarczone, kartka zdjęta bo mi troszkę przeszkadzała
No zobaczymy czy coś z nich wyjdzie, bądźmy dobrej myśli bo Yerbate dziewczyny musza pić w odpowiednik tykwiżankach.
I zapodaj coś z Twojego ogródka, co?
No zobaczymy czy coś z nich wyjdzie, bądźmy dobrej myśli bo Yerbate dziewczyny musza pić w odpowiednik tykwiżankach.
I zapodaj coś z Twojego ogródka, co?
- dzieci2
- 200p

Nie mam nic do zapodania. U mnie cicho i głucho. Cebulkowe wszystkie wychyliły się z ziemi i zgniły
ale jeszcze nie tracę nadziei.
Dzięki za nasionka umawiamy się już z basową i Magiczną na kawę w związku z nasionkami
Pozdrawiam
Asia
Dzięki za nasionka umawiamy się już z basową i Magiczną na kawę w związku z nasionkami
Pozdrawiam
Asia
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Asiulku
jak to zgniły ?
czy Ciebie taki podmokły teren był
U mnie wychodzi jeden łebek tykwy, zobaczymy czy jeszcze jakieś nasionko wykiełkuje.....
tez w paczuszce chyba za 6 sztuk było.....
U mnie wychodzi jeden łebek tykwy, zobaczymy czy jeszcze jakieś nasionko wykiełkuje.....
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chyba wiem o co chodzi.
U mnie część tulipanów wylazła za wcześnie i mróz je zważył, liście wyglądają jak zgniłe.
Myślę że nic z nich nie będzie.....
Asiu - a Ty gdzie się podziewasz ?
U mnie część tulipanów wylazła za wcześnie i mróz je zważył, liście wyglądają jak zgniłe.
Myślę że nic z nich nie będzie.....
Asiu - a Ty gdzie się podziewasz ?
- dzieci2
- 200p

Jestem Comciu...
Tulipany chyba odbiły ale mikre są
Cebulki krokusów 30 szt
- nie ma ani jednego, ale mam wrażenie, że mój pies już chyba jesienią je wykopał
Ale... mam zaerowany i zwertykulowany cały trawnik, zobaczymy czy to coś pomoże bo jak na ten moment to właściwie nie posiadam trawnika tylko jakiś suchy gniot
Asia
Tulipany chyba odbiły ale mikre są
Cebulki krokusów 30 szt
Ale... mam zaerowany i zwertykulowany cały trawnik, zobaczymy czy to coś pomoże bo jak na ten moment to właściwie nie posiadam trawnika tylko jakiś suchy gniot
Asia
Asia, ja też mam po zaeraowaniu masakre aż sie płakć chce, mam nadziję, że ta trawa odbije. Jak mżna tak na własne życzenie zmasakrowac trawnik, to mnie zastanawia