Mnie też ciągle szokujeKaRo pisze:Witaj coccinello ze swoim stadkiem!!!![]()
Wszystkie maluchy są cudowne ,ale niespełna 3 letni Gabryś poruszający się samodzielnie po internecie
wywołał u mnie niesamowity szok!
Pilnuj się mamo,pilnuj ...
W.o...Maluszkach, dzieciach. 1cz.(2006.08-2008.10)
- MariaTeresa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
MariaTeresa, KaRo - dziękuję za miłe przyjęcie! A gwoli ścisłości, to Marzenka w środku sobie leży. Ma 2,5 miesiąca. Magda ma 4,5 roku, a Jacek właśnie skończył 8 lat.
dzisiaj idę dogadywać się z wydzierżawieniem działki. Trzymajcie kciuki, żebyśmy dostali już dziś klucze! Bo jak nie dziś, to najszybciej za tydzień
dzisiaj idę dogadywać się z wydzierżawieniem działki. Trzymajcie kciuki, żebyśmy dostali już dziś klucze! Bo jak nie dziś, to najszybciej za tydzień
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gabryś jest karcony dyscypliną ?MariaTeresa pisze: Mnie też ciągle szokujeszczególnie samodzielnością, chyba niczego się nie boi, oprócz dyscypliny
,oj oj
Czy to narzędzie tortur jakie widywałam w dzieciństwie w domu moich kuzynostwa?
A może dyscyplina to raczej zbiór zakazów i nakazów .
Nie wszystkie dzieci podporządkowują się im i żeby je wychować trzeba czasem wyperswadować im wariacje w inny sposób.
Wiem coś o ty oj wiem...
- MariaTeresa

Nie wiem jak wygląda wspomniane narzędzie torturKaRo pisze:Gabryś jest karcony dyscypliną ?MariaTeresa pisze: Mnie też ciągle szokujeszczególnie samodzielnością, chyba niczego się nie boi, oprócz dyscypliny
,oj oj
Czy to narzędzie tortur jakie widywałam w dzieciństwie w domu moich kuzynostwa?
A może dyscyplina to raczej zbiór zakazów i nakazów .
Nie wszystkie dzieci podporządkowują się im i żeby je wychować trzeba czasem wyperswadować im wariacje w inny sposób.
Wiem coś o ty oj wiem...
oczywiście to drugie, karcenie i nagradzanie też, kara nie jest przyjemna inaczej nie byłaby karą
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- MariaTeresa

Chodzi do żłobka? A nie masz problemu z chorobami?
U mnie córka poszła w zeszłym roku we wrześniu do przedszkola i od października zaczęło się: dwa tygodnie w przedszkolu, trzy tygodnie w domu - bo nowa choroba. Pod koniec grudnia było u niej zapalenie płuc a synek (1,5 roku) miał zapalenie oskrzeli. A od stycznia nowy maraton. W marcu postanowiliśmy, że poślemy ją do przedszkola dopiero wtedy, gdy wiosna rozkręci się na dobre.
U mnie córka poszła w zeszłym roku we wrześniu do przedszkola i od października zaczęło się: dwa tygodnie w przedszkolu, trzy tygodnie w domu - bo nowa choroba. Pod koniec grudnia było u niej zapalenie płuc a synek (1,5 roku) miał zapalenie oskrzeli. A od stycznia nowy maraton. W marcu postanowiliśmy, że poślemy ją do przedszkola dopiero wtedy, gdy wiosna rozkręci się na dobre.
Ach, amba19, śliczne są te Twoje warszawskie wnusie 
A to mój syn:

A to mój syn:
Pozdrawiam, surita czyli Kasia.
Zapraszam na mój balkon
Zapraszam na mój balkon
- MariaTeresa

MariaTeresa pisze:Mnie też ciągle szokujeKaRo pisze:Witaj coccinello ze swoim stadkiem!!!![]()
Wszystkie maluchy są cudowne ,ale niespełna 3 letni Gabryś poruszający się samodzielnie po internecie
wywołał u mnie niesamowity szok!
Pilnuj się mamo,pilnuj ...szczególnie samodzielnością, chyba niczego się nie boi, oprócz dyscypliny
,oj oj

Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gratuluję wszystkim baaardzo serdecznie ślicznych dzieciaczków- to największa radość w domu takie żywe srebra.
Doruś ucałuj Malwinkę od forumowej ciotki.
Doruś ucałuj Malwinkę od forumowej ciotki.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012