Ale fajnie,że mam kolejnego gościa
Cieszę sie,że bedziesz tutaj czasami zaglądała...u mnie tak cichutko jeszcze. Mam nadzieje,że jak prace trochę ruszą to bedzie weselej

Będzie co pokazać. Bo teraz to wychodzę o was troche z pustymi rękoma.
Wszyscy czekamy na wiosnę,aż ziemia odmarznie i będzie można zacząć 'coś' robić. Ja mam tyle w planach..w głowie. Ale trzeba podejśc do tego ze spokojem
Co do tego 'materiału' to cały czas się zaopatruję,gdzie widzę kwiaciarnie,sklep ogrodniczy muszę wejść.
Mieć działkę to zawsze było moje marzenie już od dziecka.Ale tak wychodziło,że raz rodzice kupili działkę po 5latach ja sprzedali, potem po przeprowadzce na wieś (z Poznania) mieliśmy malusi ogródeczek więc coś tam uprawiałam,ale po kolejnej przeprowadzce znowu z powrotem do Poznania rodzice po roku kupili działkę...troszkę daleko ale moja rodzinka teżma w tym samym miejscu działki więc bedzie wesoło, dodatkowo dodam,że obok bedzie działka mojego wujka ale ten zacznie sie budować później,a naprzeciwko (czego nie idzie zobaczyć ze zdjęć) bedzie kolejna działka znajomego
Teraz jestem młoda ,mam dużo zapału do pracy,a rośliny to moja pasja od kilku lat. Cały czas sie uczę i pewnie nigdy się to nie zmieni