Pytanie brzmi, czy Ewa wie gdzie i ile posadziła...

Posadziłam trzy cebulki pięć lat temu i zaczęły się rozrastać. Nad najniższym rzędem po prawej są jeszcze trzy, których nie zaznaczyłaś
 Posadziłam trzy cebulki pięć lat temu i zaczęły się rozrastać. Nad najniższym rzędem po prawej są jeszcze trzy, których nie zaznaczyłaś  Wszystkie będzie widać, gdy wreszcie rozkwitną. Trochę jeszcze trzeba poczekać, kwitnienie krótkie, ale warto.
 Wszystkie będzie widać, gdy wreszcie rozkwitną. Trochę jeszcze trzeba poczekać, kwitnienie krótkie, ale warto.

U mnie dalej trzyma zimnica ,a tak bym Ci się chciała pochwalić, co zrobiłam w ogrodzie.Ty możesz sobie chociaż wyjść i poprzycinać,a ja nawet nie mam co
 U mnie dalej trzyma zimnica ,a tak bym Ci się chciała pochwalić, co zrobiłam w ogrodzie.Ty możesz sobie chociaż wyjść i poprzycinać,a ja nawet nie mam co 

W oczekiwaniu na przyszłotygodniowe "upały" zamówiłam nóż do darni i wczoraj przyszła paczuszka
 W oczekiwaniu na przyszłotygodniowe "upały" zamówiłam nóż do darni i wczoraj przyszła paczuszka   bardzo zmyślny wynalazek, a do tego zamówiłam nowy sekatorek, będzie jak znalazł dla różyczek
  bardzo zmyślny wynalazek, a do tego zamówiłam nowy sekatorek, będzie jak znalazł dla różyczek