Co do stolika, to ja muszę sobie jakiś kupić, bo jak nie kupię, to będziemy siedzieć na pniakach - których zresztą też nie mam

Mam za to ławeczkę, to przysiądziemy na niej

Już tęsknię okropnie do wiosny, stąd zajrzałam na forum... U Ciebie tyle gości, ciągle ktoś wpada z wizytą
   Już tęsknię okropnie do wiosny, stąd zajrzałam na forum... U Ciebie tyle gości, ciągle ktoś wpada z wizytą   

skąd Ty takie zabawne zdjęcia wzięłaś uśmiać się można.
 skąd Ty takie zabawne zdjęcia wzięłaś uśmiać się można.  

a szczególnie: Romę,
   a szczególnie: Romę,  Pisankę,
  Pisankę,  Justynkę,
  Justynkę,  Dawidka,
  Dawidka,  Mirabelę,
  Mirabelę,  Joasię,
  Joasię,  Stasiunię/skorpiona,
  Stasiunię/skorpiona,  Rianę
  Rianę  
  a masa ich została z zeszłego roku). Teraz oglądam sadzonki. Są takie piękne. I które wybrać?
 a masa ich została z zeszłego roku). Teraz oglądam sadzonki. Są takie piękne. I które wybrać? 

i zabrałaś ostro do pracy. Muszę  Tobie podziękować ,bo dzięki Tobie zaczęłam karmić ptaszyska , nie takie podsypywanie  ziarenek od czasu do czasu ,ale sypałam sporo na jedną porcję do 5 karmików i  jaka radość  gdy wczoraj przyjechałam  i zobaczyłam  chmarę  różnorodnych  ptaków z przewagą sikorek, a te ich  trele,gwizdy  to było najmilsze podziękowanie za  dokarmianie.
  i zabrałaś ostro do pracy. Muszę  Tobie podziękować ,bo dzięki Tobie zaczęłam karmić ptaszyska , nie takie podsypywanie  ziarenek od czasu do czasu ,ale sypałam sporo na jedną porcję do 5 karmików i  jaka radość  gdy wczoraj przyjechałam  i zobaczyłam  chmarę  różnorodnych  ptaków z przewagą sikorek, a te ich  trele,gwizdy  to było najmilsze podziękowanie za  dokarmianie.  .Pozdrawiam.
 .Pozdrawiam.

witaj,
  witaj,