No i tak ciepełko u Ciebie....już się nie mogę doczekać takich temperatur u nas

Cóż począć
 Cóż począć 

Bosh jak ja nie lubie tych wszystkich kurtek, plaszczy, czapek, szalikow, rekawiczek, kozakow a fuj
  Bosh jak ja nie lubie tych wszystkich kurtek, plaszczy, czapek, szalikow, rekawiczek, kozakow a fuj  

Będziesz musiała odczyniać
  Będziesz musiała odczyniać  

tylko na zaklinaniu pogody to się nie znam
 tylko na zaklinaniu pogody to się nie znam   

może je za szybko kosiłaś ?
  może je za szybko kosiłaś ?
O widzisz i to jest dobra odpowiedz (wygrala Pani tyle zamrazarek 200 litrowych, ile bedzie Pani w stanie sama wyniesc ze sklepu, plus 10 zupek chinskich Knorr-a) bo ja je kosilam, jak przekwitly i trawa zrownala sie z krokusowymi liscmi.... kiedys nie przywiazywalam wagi do ogrodka i nie wiedzialam, ze liscie musza troche zostac, zeby cebula sie najadlaAgaNet pisze:Jule - to dziwnie z tymi krokusamimoże je za szybko kosiłaś ?

Aaaa... no właśnieJule pisze:O widzisz i to jest dobra odpowiedz (wygrala Pani tyle zamrazarek 200 litrowych, ile bedzie Pani w stanie sama wyniesc ze sklepu, plus 10 zupek chinskich Knorr-a) bo ja je kosilam, jak przekwitly i trawa zrownala sie z krokusowymi liscmi.... kiedys nie przywiazywalam wagi do ogrodka i nie wiedzialam, ze liscie musza troche zostac, zeby cebula sie najadlaAgaNet pisze:Jule - to dziwnie z tymi krokusamimoże je za szybko kosiłaś ?
 nie karmiłaś ich i się dziwisz że kwitnąc nie chciały
 nie karmiłaś ich i się dziwisz że kwitnąc nie chciały   każdy by padł
 każdy by padł   A zupek chinskich nie jadam więc z nagrody rezygnuję
  A zupek chinskich nie jadam więc z nagrody rezygnuję  

Podobaly mi sie takie krokusy w trawie ale nie pomyslalam o tym, ze tak to sobie mozna sadzic w naturalistycznym ogrodzie a tam gdzie sie kosi trawe, to niestety sadzic nie mozna tz mozna ale nie tak, tylko w kepach ktore mozna objechac kosiarka na okolo.  Nic to teraz wiem
 Podobaly mi sie takie krokusy w trawie ale nie pomyslalam o tym, ze tak to sobie mozna sadzic w naturalistycznym ogrodzie a tam gdzie sie kosi trawe, to niestety sadzic nie mozna tz mozna ale nie tak, tylko w kepach ktore mozna objechac kosiarka na okolo.  Nic to teraz wiem