Piszesz że sasanki 3 lata potrzebują to mnie pocieszyłaś moim jeszcze rok został
Ogródek AGNESS- wspomnienia
Re: Ogródek AGNESS- wspomnienia
Aguś jak to dobrze narobić zdjęć jest co wspominać czym cieszyć oczy
Piszesz że sasanki 3 lata potrzebują to mnie pocieszyłaś moim jeszcze rok został
Urzekły mnie zdjęcia szachownic piękne delikatne kwiatuszki mam ale mało trzeba dosadzić żeby osiągnąć ciekawy efekt. Niebieskie dzwoneczki i floksy to to co tygryski lubią i to bardzo
ja swoim pozwalam się rozrastać do woli a co tam
Iryski to jedna z moich miłości dopiero z nimi zaczynam , Twoje urocze 
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aguś
Nie jestem wielką miłośniczką irysów, ale w Twoim wydaniu są wyjątkowo piękne!
I jakie kolorowe! W sam raz na teraz, bo od rana pada śnieg i wszędzie znów biało :x
I jakie kolorowe! W sam raz na teraz, bo od rana pada śnieg i wszędzie znów biało :x
- nirali
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lis 2011, o 12:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko w moim ogródku rośnie 6 kolorków-odmian irysów...w minionym sezonie zakupiłam sadzonkę o biskupim kolorze ale ie doczekałam kwiatu...może w tym sezonie bo ładnie się rozrósł...
Choć wiosna tuż tuż to wiem że jeszcze nie jedną serią piękności nas tu zaskoczysz
Choć wiosna tuż tuż to wiem że jeszcze nie jedną serią piękności nas tu zaskoczysz
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś dzięki
Ja też zawsze bardzo zachwycam się Twoimi fotkami
Jagódko dziękuję
Bardzo się cieszę, ze moje fotki sprawiły Ci przyjemność
Ja niestety z sadzeniem roślinek już stopuję, mimo, ze tak dużo mi się podoba, ale brak miejsca skutecznie hamuje moje zapędy....może tylko jakieś pojedyncze w miejscach gdzie coś wypadnie ....
U mnie wczoraj padał śnieg....dziś już ładnie i słonecznie, właśnie wróciłam z rundki po mieście...to była prawdziwa przyjemność, takie świeże i czyste powietrze .
Martuś ja też bardzo lubię jak roślinki są rozrośnięte w duże kępy, u siebie niestety muszę je mocno ograniczać z powodu ciasnoty w ogrodzie....
Zosiu bardzo dziękuję za takie milutkie słowa
Lewizje mam już kilka lat, ale też kilka mi wypadło...zobaczymy jak przetrwały tę zimę, one bardzo nie lubią wilgoci, a ja nie robiłam im daszków....chociaż wcześniej też nie robiłam i część sobie radziła
Sasanki to chyba najukochańsze moje wiosenne kwiaty, mam sporo kęp, bo sadzę je w każdym kąciku, żeby się cieszyć nimi w różnych częściach ogrodu. Teraz marzą mi się te strzępiaste....są niesamowite ....
Reniu cieszę się bardzo, ze podobają Ci się
Aniu to co leci z nieba, to już ostatnie podrygi....już za chwilę będzie tylko piękne słoneczko i ciepełko....wiosna przegoni wszelkie białe resztki
Ja kiedyś miałam ( a właściwie nie ja tylko moja mama) piękne iryski w dużej liczbie odmian i niesamowitych kolorach....ale jak przejęłam zarządzanie ogrodem to miałam zupełnie inną koncepcję i mnóstwo roślin oddałam, między innymi właśnie irysy.....teraz żałuję, bo to piękne kwiaty, szkoda tylko, ze tak krótko kwitną......ale i później liście mają bardzo atrakcyjne ...
Eluś oj tak....wiosenne i letnie zdjęcia bardzo się przydają w długie zimowe miesiące, jest co wspominać i do czego wzdychać
Twoje sasanki na pewno już w tym roku pięknie zakwitną . Dzwoneczki wszelkiego typu uwielbiam i nawet tych drobnych za bardzo nie temperuję na skalniaku, mimo, ze inne roślinki muszą się trzymać w karbach, bo niestety miejsce bardzo mnie ogranicza....chociaż tak bardzo lubię duże kępy roślin....
Jeśli któryś z moich irysków Cię zainteresuje to bardzo chętnie się podzielę
Izuniu dziękuję, cieszę, się, że zajrzałaś
U mnie wczoraj była prawdziwa zamieć, za oknami dosłownie biało, niewiele było widać poza wirującymi ogromnymi płatkami śniegu.....dziś jest przepięknie, słoneczko świeci, powietrze świeże i rześkie
Aguś witaj, jak fajnie, że się odzywasz
Jeśli masz ochotę na iryski to czekają na Ciebie
Ten biskupi musi być przepiękny. Ja mam taki bardzo ciemny śliwkowy, ale niestety w zeszłym roku nie zakwitł, mam nadzieje, ze w tym się nacieszę jego widokiem, bo naprawdę jest wspaniały, ja w ogóle bardzo lubię takie ciemne, mocno nasycone barwą kwiaty 

Jagódko dziękuję
U mnie wczoraj padał śnieg....dziś już ładnie i słonecznie, właśnie wróciłam z rundki po mieście...to była prawdziwa przyjemność, takie świeże i czyste powietrze .
Martuś ja też bardzo lubię jak roślinki są rozrośnięte w duże kępy, u siebie niestety muszę je mocno ograniczać z powodu ciasnoty w ogrodzie....
Zosiu bardzo dziękuję za takie milutkie słowa
Sasanki to chyba najukochańsze moje wiosenne kwiaty, mam sporo kęp, bo sadzę je w każdym kąciku, żeby się cieszyć nimi w różnych częściach ogrodu. Teraz marzą mi się te strzępiaste....są niesamowite ....
Reniu cieszę się bardzo, ze podobają Ci się
Aniu to co leci z nieba, to już ostatnie podrygi....już za chwilę będzie tylko piękne słoneczko i ciepełko....wiosna przegoni wszelkie białe resztki
Ja kiedyś miałam ( a właściwie nie ja tylko moja mama) piękne iryski w dużej liczbie odmian i niesamowitych kolorach....ale jak przejęłam zarządzanie ogrodem to miałam zupełnie inną koncepcję i mnóstwo roślin oddałam, między innymi właśnie irysy.....teraz żałuję, bo to piękne kwiaty, szkoda tylko, ze tak krótko kwitną......ale i później liście mają bardzo atrakcyjne ...
Eluś oj tak....wiosenne i letnie zdjęcia bardzo się przydają w długie zimowe miesiące, jest co wspominać i do czego wzdychać
Jeśli któryś z moich irysków Cię zainteresuje to bardzo chętnie się podzielę
Izuniu dziękuję, cieszę, się, że zajrzałaś
U mnie wczoraj była prawdziwa zamieć, za oknami dosłownie biało, niewiele było widać poza wirującymi ogromnymi płatkami śniegu.....dziś jest przepięknie, słoneczko świeci, powietrze świeże i rześkie
Aguś witaj, jak fajnie, że się odzywasz

Agnieszko iryski rewelacyjne
Powiem szczerze, że o ile za wysokimi jakoś nie przepadam to niskie mnie zauroczyły w tamtym roku i zamówiłam kilka. Ciekawa jestem co pokażą.
Twój skalniak Agnieszko niezmiennie mnie zachwyca.
Bardzo podoba mi się to, że roślinki rosną blisko siebie. Ja niestety mam z tym problem- sadzę zbyt rzadko (ta przestrzeń życiowa...).
Efekt jest taki, że dziury pomiędzy mini i chwasty mają gdzie szaleć. Z drugiej strony- za gęsto, żeby w środek jeszcze coś dosadzić. 
Twój skalniak Agnieszko niezmiennie mnie zachwyca.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Miło się patrzy na takie obrazki jak za oknem .......śnieżyca. 
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
x-d-a
Agnieszko, ja, podobnie jak Ty, mam jeszcze wiele ogrodowych marzeń, ale ogród się nie chce powiększać
Chociaż...po tej zimie pewnie parę roślinek wypadnie, będzie więc miejsce na nowe
M.in. moje ukochane białe róże - kilka już zamówiłam
Piwonie... to śliczne kwiaty, chociaż co roku pozostawiają niedosyt...Tak krótko kwitną...
Chociaż...po tej zimie pewnie parę roślinek wypadnie, będzie więc miejsce na nowe
Piwonie... to śliczne kwiaty, chociaż co roku pozostawiają niedosyt...Tak krótko kwitną...
- kasik 69

- Od: 10 maja 2010, o 15:04
Witaj Aguś! Nie będę oryginalna,jeśli powiem,że zdjęcia robisz ekstra.Ja mam w planach kupno aparatu,na razie komórka musi mi wystarczyć.
Podziwiam po raz kolejny twój skalniak-to białe i różowe,zapomniałam co-rogownica?,a cebulowe wiosenne fiu,fiu,teraz jeszcze piwonie,,szkoda,że Gardenia wypadła przed wypłatą,bo miałam ograniczone fundusze
,a piwonii było sporo.Wpadły mi w ręce róże,i pierwiosnki.
Podziwiam po raz kolejny twój skalniak-to białe i różowe,zapomniałam co-rogownica?,a cebulowe wiosenne fiu,fiu,teraz jeszcze piwonie,,szkoda,że Gardenia wypadła przed wypłatą,bo miałam ograniczone fundusze
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
..o tak Agi skalniak w realu jest jeszcze ładniejszy..a co tam rośnie
...a zdjęcia robi super
...a zdjęcia robi super
- Jatra

- Od: 18 sie 2011, o 22:01
- Kontakt:
Zdjęcia artystyczne ale i dobór roślin idealny , pięknie ze sobą wyglądają .
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu faktycznie niskie odmiany irysków są prześliczne, ja też bardzo je lubię
Roślinki na moim skalniaczku posadzone blisko siebie po prostu z musu....brak miejsca. U Ciebie mają pole do popisu więc rozrosną się w piękne wielkie kępy, a takie wyglądają najwspanialej ....zobaczysz jeszcze ze 2 lata i oczu nie będzie można oderwać
Grażynko, u Ciebie dziś śnieżyca, u mnie wczoraj.....dziś na szczęście już było bardzo ładnie
Podobno już teraz ma być ciepło
Daluś.....ja też spodziewam się strat
nawet liście na wielkokwiatowych rododendronach wyglądają bardzo nieciekawie....a o ciemiernikach nawet nie chcę myśleć
....pewnie znowu nic z nich nie będzie
Białe róże będą w Twoim cudownym ogrodzie wyglądały przepięknie....Piwonie faktycznie mogłyby kwitnąć dłużej....może jak będzie więcej odmian to czas kwitnienia się przedłuży.....tylko ciekawa jestem jak przezimują te sadzone w zeszłym roku....
Kasiu dziękuję
Na ostatnich fotkach te niziutkie różowe i blado-fioletowe kwiatuszki to floksy szydlaste, jakiś czas temu pokazywałam różową i białą gęsiówkę kaukaską
Kasiu powolutku i piwonie znajdą się w Twoim ogródku....najbardziej cieszą kupowane powolutku roślinki im dłużej się na coś poluje tym większa radość
Misiu dziękuję, jesteś bardzo miła
Mam nadzieję, ze jeszcze niejednokrotnie będziesz oglądała mój skalniaczek w realu
Teresko bardzo się cieszę, że podobają się moje roślinne kompozycje i fotki, dziękuję za miłe słowa
Roślinki na moim skalniaczku posadzone blisko siebie po prostu z musu....brak miejsca. U Ciebie mają pole do popisu więc rozrosną się w piękne wielkie kępy, a takie wyglądają najwspanialej ....zobaczysz jeszcze ze 2 lata i oczu nie będzie można oderwać
Grażynko, u Ciebie dziś śnieżyca, u mnie wczoraj.....dziś na szczęście już było bardzo ładnie
Daluś.....ja też spodziewam się strat
Białe róże będą w Twoim cudownym ogrodzie wyglądały przepięknie....Piwonie faktycznie mogłyby kwitnąć dłużej....może jak będzie więcej odmian to czas kwitnienia się przedłuży.....tylko ciekawa jestem jak przezimują te sadzone w zeszłym roku....
Kasiu dziękuję
Na ostatnich fotkach te niziutkie różowe i blado-fioletowe kwiatuszki to floksy szydlaste, jakiś czas temu pokazywałam różową i białą gęsiówkę kaukaską
Kasiu powolutku i piwonie znajdą się w Twoim ogródku....najbardziej cieszą kupowane powolutku roślinki im dłużej się na coś poluje tym większa radość
Misiu dziękuję, jesteś bardzo miła
Teresko bardzo się cieszę, że podobają się moje roślinne kompozycje i fotki, dziękuję za miłe słowa
- kasik 69

- Od: 10 maja 2010, o 15:04
Aga no tak,o tę nieszczęsną gęsiówkę mi chodziło.A piwonie mam dwie starą odmianę po teściowej i różową.
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Agnieszko
dobrze, że do Ciebie wpadłam, bo trafiłam na takie cudne widoczki, dziękuje 
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Dziś u mnie też było pięknie! Ciepło i słonecznie
Aż otucha w serce wstępuje.
Zaczynam czuć wiosnę
Zwłaszzcza patrząc na Twoje piękne zdjęcia, gdzie w dodatku wszystko w moich ulubionych kolorach ;) 
Zaczynam czuć wiosnę
- Marta_S
- 500p

- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
Ech... u mnie nie ma co ograniczać
więc choć pooglądam u Ciebie 
Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S