Balkon Moniki
- aagaaz
- 1000p

- Od: 7 maja 2011, o 10:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Balkon Moniki
Monika poczekamy na cieplejsze dni..Zapowiadają jakoś na dniach ocieplenie..
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
No mam nadzieję Aguś bo mnie ta dzisiejsza aura dobiła 
- majar
- 1000p

- Od: 26 sty 2011, o 14:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zazdroszczę Ci Moniko prac przy ozdabianiu balkonu. U mnie ze względu na wyjazd, sadzę pelargonie, a bluszcz rośnie od lat. Przejeżdżając, lub przechodząc pod domami lubię zerkać na balkony i już wiem gdzie fajni ludzie mieszkają. 
- Niunia1981

No kurczę Majeczko
To chyba ja tych fajnych będe się zaliczać co
Też lubię oglądać balkony i uwielbiam takie stare obrośnięte winoroślą kamienice
U nas na osiedlu niestety kwiatków na balkonach jak na lekarstwo. sąsiedzi pewnie będą mnie mieli za lekko stukniętą jak te wszystkie kwiaciory będą

To chyba ja tych fajnych będe się zaliczać co
Też lubię oglądać balkony i uwielbiam takie stare obrośnięte winoroślą kamienice
U nas na osiedlu niestety kwiatków na balkonach jak na lekarstwo. sąsiedzi pewnie będą mnie mieli za lekko stukniętą jak te wszystkie kwiaciory będą
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Bo pewnie mieszkasz w miarę nowym bloku a w takich zazwyczaj młodzi mieszkają. Kwiatki na balkonach to raczej domena nie tego pokolenia. Zdarzają się wyjątki ale większość młodych ma inne zainteresowania. Mieszkałam w starym bloku z lat 60 i tam każdy balkon ozdobiony ale też sami starsi ludzie mieszkali. Jak już była jakaś młodzież to na balkonie pustka.
W sumie trochę się nie dziwie, bo młodzi lubie zabiegani, małe dzieci, pogoń za pieniądzem...a starsi siedzą to i w kwiatkach mają czas grzebać. No ale żeby nie było, ja jestem młoda i mam dużo kwiatów
u mnie zima na całego, zrobiło się całkowicie biało i nadal pada, tak od rana. No juz czułam wiosnę, patrzyłam na trawkę gdzie tu kopać
u mnie zima na całego, zrobiło się całkowicie biało i nadal pada, tak od rana. No juz czułam wiosnę, patrzyłam na trawkę gdzie tu kopać
- Niunia1981

Masz rację Justynko mieszkam w pięcioletnim bloku, w większości młodzi gniewni z dwoma, trzema samochodami i kurzem na balkonie
Ja tam wolę mieć moje kwiatki i nawet siedząc w mieszkaniu mieć widok na kwiatową dżunglę
A że mam podwójne drzwi balkonowe to fajnie to wygląda 
Monisiu - u mnie też pogoda tragedia! Przestał padać śnieg ale jest bardzo ponuro
Ja tam wolę mieć moje kwiatki i nawet siedząc w mieszkaniu mieć widok na kwiatową dżunglę
Monisiu - u mnie też pogoda tragedia! Przestał padać śnieg ale jest bardzo ponuro
- Niunia1981

Niestety pogoda dzisiaj nie sprzyja wyjściu z domu więc wyprawa do Obi odłożona na późniejszy termin.
Szkoda bo miałam nadzieję, na jakiegoś storczyka z przeceny
Szkoda bo miałam nadzieję, na jakiegoś storczyka z przeceny
- Monik27
- 500p

- Od: 23 sty 2012, o 08:55
kochana byłam w obi dzisiaj u mnie i był taki cudny niebieski taki ciemny tak mi się podobał i był przeceniony o 50% ale dalej 45zł kosztował noi nie wziełam a teraz siedzę i żałuję

Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
- Niunia1981

Przeceniony o 50% i dalej 45 zł?? To aż niemożliwe!!
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki za link
. Ten drugi kwietnik w poziomie też super wygląda
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
U mnie teraz pada śnieg z deszczem, potem będzie sam deszcze a na końcu wyjdzie słońce 
- Monik27
- 500p

powaga i to nawet już nie kwitł i listki miał marniutkie
zdenerwowałam się bo stały z boku i napisane było przecenione 50% a obok 14, 99zł to mówię wezmę idę do kasy a tam mi mówią że 45zł no masakra

Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Przeceny to są tylko ''na niby'' żeby ludzie się nabierali. Jak potem kupuje się dużo rzeczy to ludzie nie sprawdzają paragonów i nie wiedzą, że są nabijani w butelę.
- Monik27
- 500p

to święta racja jakbym miała więcej zakupów jeszcze jakieś drzwi płytki wannę
to na bank bym się nie skapła przecież nikt nie liczy tak co do zł ile zapłaci no chyba że jakiś maniak
i tak sobie z nas robią ja..a smyki jedne