Tak pomalutku już nadchodzi.FIGA pisze:Przemku wodzę że u Ciebie już wiosna w pełni :P
Rośliny doniczkowe - Czarodziej_ (Przemo)
Och, obejrzałam Twoje roślinki i normalnie wszystkie bym wzięła. Niestety, rozsądek
zwycięża- w tej chwili trudno byłoby mi stworzyć im dobre warunki
nawet akwarium brak
Ale może do przyszłej wiosny uda się wykombinować ogród zimowy ;:54 .... A Tobie też może kolekcja się bardziej rozrośnie... Czego Tobie i sobie życzę.
Moje porozwijane już częściowo hipeastrum
Pierwszy wybił dwa pędy kwiatowe i na każdym po dwa kwiaty
Takie mam dwie cebule jedna wybiła jeden kwiatostan ale za to będzie miała 6 kwiatów
Tu drugi taki sam tyle że wybił dwa pędy i na jednym z nich widzę też będzie 6 kwiatów

Siewka kiwi wyhodowana z nasiona

Pierwszy wybił dwa pędy kwiatowe i na każdym po dwa kwiaty
Takie mam dwie cebule jedna wybiła jeden kwiatostan ale za to będzie miała 6 kwiatów
Tu drugi taki sam tyle że wybił dwa pędy i na jednym z nich widzę też będzie 6 kwiatów

Siewka kiwi wyhodowana z nasiona

-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
na razie pęd kwiatowy ma się świetnie, nie przechyla się i nie łamie a żeby było śmieszniej druga z tych cebul identyczna kolorystycznie(kwiaty) ma dwa pędy kwiatowe i wygląda na to(teraz się przyglądałem) że oba będą miały po sześć kwiatów
. Dodam że cebule były zimowane w temp. +2 do + 8 stopni czyli jak w lodówce, pozbawione światła i od dnia posadzenia są nawożone.