Działka Mieci
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka Mieci
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- mieciak49
- 1000p

- Od: 13 paź 2010, o 18:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj,Tosiu!Gdyby to się spełniło,to bardzo cieszyłabym się,bo już nie mogę doczekać się tych naszych zielonych skarbów 
- mieciak49
- 1000p

Orliki super,są to też moje ulubione kwiaty.wydaje mi się że w naszych ogrodach trochę zapomniane a łatwe w uprawie ,dobrze zimują,wcześnie i obicie kwitną
Pozdrawiam Jurek
Witaj piękne te Twoje orliki, ale ten drugi wygląda jak różyczka pozdrawiam Basia
- mieciak49
- 1000p

- badzia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lip 2011, o 19:41
- Kontakt:
Witaj Mieciu. Piękny jest Twój Ogród. Widać w nim oko i rękę wytrawnej ogrodniczki. Ja mieszkam w sąsiedztwie ROD co ze wszech miar bardzo mnie cieszy.Chodzę tam na spacery, zawieram znajomości, podpatruję ciekawe rozwiązania architektoniczne pomysłowych właścicieli. Swoje nadwyżki roślinne mam gdzie wynosić. Zapakowane,opisane znikają natychmiast. Jak tylko zobaczyłam pierwsze zdjęcie Twojego królestwa zaraz poczułam ten swojski klimat. Masz dużo ciekawych roślinek i pięknie się komponują z innymi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- mieciak49
- 1000p

Badzia-miło mi,wpadaj częściej
- gosia79z
- 200p

- Od: 19 sty 2011, o 18:36
U mnie takich przebiśniegów nie uraczysz.Same kiełki z ziemi wystają.Kwiatków, pączusiów-zero.
Witaj byłaś przywitać wiosnę, moje przebiśniegi gdzieś zniknęły za to wzeszły mi zimowity ale zmarzły, zresztą poczekam bo dużo paków na pnączach też poszło, pozdrawiam Basia ale kępka piękna
- ewarb
- 500p

- Od: 9 lut 2012, o 14:20
mieciak49 u Ciebie już wiosna, ja byłam wczoraj na swojej działce i co ........ nic ciekawego, same czubki.
- danutal
- 100p

- Od: 1 sty 2012, o 19:04
Mieciu, u Ciebie chyba początki wiosny.... Przed opadami śniegu u mnie zaczęły się już pojawiać pąki przebiśniegów. Wczoraj wpadłam na chwilę na działkę i stoją tak, jak stały. Łaziłam z nosem przy ziemi, trochę krokusów pokazało swoją zieleń i na razie chyba nic więce. Musze uzbroić się w cierpliwość 
Mieciu u mnie tylko dwie trawki się trzymają jedna złota zginęła ale aby do wiosny