No cóż.....piękne mają rózanki, piękne warunki

Heniu! A ja z pytaniem o Morgengruss

Jak dużego krzewu można się po niej spodziewać? Jakie rozmiary osiągnął u Ciebie?
Normalnie mnie na nią wzięło.....

Ja w końcu zdecydowałam się na Edenka,przyjdzie do mnie w donicy.Ze STARKLA chciałam właśnie klasztorną i Nahemę,macie dobre zdanie o sklepie i o samej róży od nich,więc na pewno się zdecyduję.Podoba mi się jeszcze Heritage i Piruette,ale to może poczekać,bo i tak na wiosnę zamówiłam ponad 30 róż z różnych szkółek i roboty będzie dosyć
  Ja w końcu zdecydowałam się na Edenka,przyjdzie do mnie w donicy.Ze STARKLA chciałam właśnie klasztorną i Nahemę,macie dobre zdanie o sklepie i o samej róży od nich,więc na pewno się zdecyduję.Podoba mi się jeszcze Heritage i Piruette,ale to może poczekać,bo i tak na wiosnę zamówiłam ponad 30 róż z różnych szkółek i roboty będzie dosyć  ,
 ,

), klimat pewnie bardziej surowy ale ogród jest porządnie osłonięty ze wszystkich stron, takie zaciszne miejsce.
 ), klimat pewnie bardziej surowy ale ogród jest porządnie osłonięty ze wszystkich stron, takie zaciszne miejsce.
 ,ja tylko boję się strat,bo wszystkie róże które mam i które będę mieć są dla mnie bardzo ważne i nawet nie potrafię myśleć o tym,że mi się jakby co,miejsce zwolni na inną,ale różnie bywa.Warto zaglądać na różanki naszych wschodnich sąsiadów,bo faktycznie mogą być inspiracją,ja zajrzałam kiedyś na blog australijski,no szok po prostu.Z przyjemnością będę zaglądać,podziwiać i też zapraszam do siebie
 ,ja tylko boję się strat,bo wszystkie róże które mam i które będę mieć są dla mnie bardzo ważne i nawet nie potrafię myśleć o tym,że mi się jakby co,miejsce zwolni na inną,ale różnie bywa.Warto zaglądać na różanki naszych wschodnich sąsiadów,bo faktycznie mogą być inspiracją,ja zajrzałam kiedyś na blog australijski,no szok po prostu.Z przyjemnością będę zaglądać,podziwiać i też zapraszam do siebie 

, u mnie jeszcze głęboka zima, próbowałam zaglądać do okrytych róż i na razie widzę, że jest średnio, trochę trzeba będzie ciąć a dokładnie ile okaże się wiosną.
 , u mnie jeszcze głęboka zima, próbowałam zaglądać do okrytych róż i na razie widzę, że jest średnio, trochę trzeba będzie ciąć a dokładnie ile okaże się wiosną.

Heniu, jak rano wstałam to też zobaczyła zimę.
 Heniu, jak rano wstałam to też zobaczyła zimę. 
   Cieszę się, że możesz wklejać fotki.
 Cieszę się, że możesz wklejać fotki. 
 Ależ u Ciebie jeszcze zima... Niech czym prędzej (ale stopniowo) znika ten śnieg i przychodzi wiosna... u nas też sypie...
 Ależ u Ciebie jeszcze zima... Niech czym prędzej (ale stopniowo) znika ten śnieg i przychodzi wiosna... u nas też sypie... 

dla Duetu
 dla Duetu