Paula, Renia- Dziękuje za odwiedzinki i miłe słowa

zapraszam częściej!
Dawid - cieszę się, że moje zmiany Ci się podobają, będzie ich wiecej

To dzięki Wam mam tyle nowych pomysłów!
Pipio - Podstawowe prace z założeniem trawnika wykonał ogrodnik, on wykonał też główne założenia projektu. Potem prace były wspólne - moje i Mojego M

Zdaje sobie sprawę, że nie uniknęliśmy amatorskich błędów...ale ogród ciagle się zmienia i staramy sie dążyć do realizacji planu ogrodu w stylu romantycznym. Teraz pracuję nad "przelamaniem" otwartych przestrzeni i stworzeniu kilku zakątków.. Dziękuje za słowa wsparcia
Marzenko - dziękuję, to w zasadzie dopiero pełne 2 lata, teraz to bedzie 3 sezon, rozkręcam sie!
Danusiu, kochana, takie słowa od właścicielki mojego ulubionego ogrodu.. Jestem cała w skowronkach
Monia, już się nie mogę doczekać tych kutych cudeniek, które planujesz w tym roku wprowadzić w swoim różanym zakątku
Ewuniu, mnie też czeka przesadzanie powojników na wiosnę.. Warszawska Nike mi chorowała na uwiąd w ubiegłym roku wiec myśle, że powinnam jej zmienić miejscowkę..
Moniczko - dziękuję, zapraszam częściej!
Reniu, faktycznie 2 lata zlecialo tak szybko.. Gdy oglądam zdjęcia naszych początków to faktycznie trudno uwierzyć w to jak wiele sie zmieniło... A tyle jeszcze przed nami! Czekam tylko na wiosnę
Heliofitko, gdzie mi tam do Was! ja tylko... Yyyyy...

fishing complements
Justynko, wiele naszych roślin to dojrzałe, wieloletnie okazy ale faktycznie mnóstwo roślin wyrosło w oczach
Pozdrawiam wiosennie