Muffinki zrobiłam wczoraj dla sąsiadów
 Były pyszne, dziękuję
  Były pyszne, dziękuję  

Były pyszne, dziękuję
  Były pyszne, dziękuję  

Pyszne są jasne z dodatkiem soku i skórki z cytryny
 Pyszne są jasne z dodatkiem soku i skórki z cytryny 

,miałam kiedyś kotki,ale od tego czasu jak zginęły tragicznie(3 jeden po drugim) postanowiłam,że więcej kotka w domu nie chcę,bo chyba nie jest mi dane
 ,miałam kiedyś kotki,ale od tego czasu jak zginęły tragicznie(3 jeden po drugim) postanowiłam,że więcej kotka w domu nie chcę,bo chyba nie jest mi dane  Teraz mam maltańczyka i też jest cudny
 Teraz mam maltańczyka i też jest cudny  
  tylko muszę sponsora zabrać,bo już kartkę A-4 zapisałam
 tylko muszę sponsora zabrać,bo już kartkę A-4 zapisałam  

poranek.Właśnie wróciłam ze sklepu, jest ciepło
 poranek.Właśnie wróciłam ze sklepu, jest ciepło  ,czuć już wiosne
 ,czuć już wiosne  
  ja już pozamawiałam roślinki....teraz musze kase kombinować
  ja już pozamawiałam roślinki....teraz musze kase kombinować  Przykro mi z powodu kotków
 Przykro mi z powodu kotków  pieski też kochaniutkie są.Mi się marzy Golden Retriever....ale to może kiedyś.....Zapraszam cię do siebie w każdą wolną chwilke
 pieski też kochaniutkie są.Mi się marzy Golden Retriever....ale to może kiedyś.....Zapraszam cię do siebie w każdą wolną chwilke 

Śledziłam wątek w początkowych odsłonach,póżniej troszkę mnie nie było i co ja tu widzę
 Śledziłam wątek w początkowych odsłonach,póżniej troszkę mnie nie było i co ja tu widzę  

U Ciebie na bogato ze wszystkim;i krzewy,i byliny,o mieczykach wspominałam na początku,bo urzekło mnie to,że "stoją"
 U Ciebie na bogato ze wszystkim;i krzewy,i byliny,o mieczykach wspominałam na początku,bo urzekło mnie to,że "stoją"  Chyba i ja je przeproszę,ale u mnie nie były takie okazałe
 Chyba i ja je przeproszę,ale u mnie nie były takie okazałe  A jeszcze,jak sobie poczytałam o ograniczeniach finansowych...to od razu mi lżej
 A jeszcze,jak sobie poczytałam o ograniczeniach finansowych...to od razu mi lżej 

odwdzięczą ci się,zobaczysz.To na zachęte
 odwdzięczą ci się,zobaczysz.To na zachęte

też mi lepiej
 też mi lepiej  

nie skoszona.
 nie skoszona.

już myślałam,że zimy nie przeżyje.Zaskoczyła mnie pozytywnie i jeszcze odwdzięczyła się pięknym kwitnieniem
 już myślałam,że zimy nie przeżyje.Zaskoczyła mnie pozytywnie i jeszcze odwdzięczyła się pięknym kwitnieniem  

Fajna bylina - poczytałam i zobaczyłam, że ma przedziwne kuliste nasiona. Dalii nie sadzę, bo trzeba na zimę bulwy wyciągać i gdzieś przechowywać. Pamiętam z dzieciństwa takie biało - czerwone kulki.
  Fajna bylina - poczytałam i zobaczyłam, że ma przedziwne kuliste nasiona. Dalii nie sadzę, bo trzeba na zimę bulwy wyciągać i gdzieś przechowywać. Pamiętam z dzieciństwa takie biało - czerwone kulki.  

Mieczyki cudne
 Mieczyki cudne   Robinie fantastyczna zastanawiam sie gdzie u mnie pasowałoby takie cacko
 Robinie fantastyczna zastanawiam sie gdzie u mnie pasowałoby takie cacko   

Dobrego dnia
 Dobrego dnia
 Rubinia warta upchania
 Rubinia warta upchania  długo kwitnie i szybko rośnie
 długo kwitnie i szybko rośnie  

Mi się ona bardzo podoba
 Mi się ona bardzo podoba  
  Dzięki
 Dzięki 

za piękne mieczyki. Najbardziej zachwycił mnie ten ciemny, aż mnie ciarki przeszły. Cudo.
 za piękne mieczyki. Najbardziej zachwycił mnie ten ciemny, aż mnie ciarki przeszły. Cudo.