Ja też mam ogródek RODowski, będę do Ciebie zaglądac, zaczyna się bowiem bardzo interesująco. Widzę, że zapału i chęci doo pracy nie brakuje - tak trzymac!

Masz szczęście mieszkać w miejscu, gdzie prawie wszystkie rośliny mają szansę przetrwać zimę. Możesz poszaleć sadząc różne gatunki
 Masz szczęście mieszkać w miejscu, gdzie prawie wszystkie rośliny mają szansę przetrwać zimę. Możesz poszaleć sadząc różne gatunki  Mnóstwo pracy wykonaliście, choć to dopiero początek. Siejesz jakieś jednoroczne w domu? Już pora, żeby niektóre zacząć uprawiać
 Mnóstwo pracy wykonaliście, choć to dopiero początek. Siejesz jakieś jednoroczne w domu? Już pora, żeby niektóre zacząć uprawiać 

Na Forum zawsze jest wsparcie.
  Na Forum zawsze jest wsparcie. Pracy trochę wykonałyśmy, jednak większośc dopiero przed nami.
 Pracy trochę wykonałyśmy, jednak większośc dopiero przed nami. 

i do tego działkowiczkę.
 i do tego działkowiczkę.

A jakie błędy robię, że głowa boli. Mam nadzieję, że jednak uczę się na nich, bo na cudzych jakoś nie wychodzi
  A jakie błędy robię, że głowa boli. Mam nadzieję, że jednak uczę się na nich, bo na cudzych jakoś nie wychodzi   
  Trzymam kciuki
  Trzymam kciuki  

Mało kto wie od początku, co się jak robi w ogrodzie. Dużo skorzystałam na podpowiedziach sąsiadki, a od kiedy trafiłam na forum, ciągle dowiaduję się czegoś nowego
 Mało kto wie od początku, co się jak robi w ogrodzie. Dużo skorzystałam na podpowiedziach sąsiadki, a od kiedy trafiłam na forum, ciągle dowiaduję się czegoś nowego 

Już można posiać szałwię, werbenę. Nie polecam na pierwszy raz lobelii, bo drobniutka, ale do odważnych świat należy
 Już można posiać szałwię, werbenę. Nie polecam na pierwszy raz lobelii, bo drobniutka, ale do odważnych świat należy  Kotów mam 8, bardzo chętnie psocą
 Kotów mam 8, bardzo chętnie psocą  Ostatnio praktykowałam nakrywanie kuwety kawałkiem szyby, później koty wychodziły chętnie na dwór, więc strat nie było. Twoje pewnie nie wychodzą
 Ostatnio praktykowałam nakrywanie kuwety kawałkiem szyby, później koty wychodziły chętnie na dwór, więc strat nie było. Twoje pewnie nie wychodzą 

pierwsze przebiśniegi
 pierwsze przebiśniegi