Ogród masz przepiękny i bardzo elegancki, a roślinki zadbane
 . Będę do Ciebie zaglądać, jeżeli pozwolisz
 . Będę do Ciebie zaglądać, jeżeli pozwolisz  .
 .Pozdrawiam.

. Będę do Ciebie zaglądać, jeżeli pozwolisz
 . Będę do Ciebie zaglądać, jeżeli pozwolisz  .
 .

. Sadziłam dwuletnie sadzonki, które skróciłam o połowę, żeby się zagęściły. Z grabami jest o tyle dobrze, że można je mocno ciąć i wcale nie rosną wolno. Posadziłam je wczesną wiosną i cięłam je jeszcze dwukrotnie w ciągu lata. To ma być wąski formowany żywopłot. Pan ze szkółki zapewniał, że w ciągu 5 lat osiągną wysokość płotu. Co z tego bedzie? Zobaczymy. Jeszcze przed zakupem ziemii wiedziałam, że muszę mieć graby i cisy. Lubię taką soczystą zieleń
. Sadziłam dwuletnie sadzonki, które skróciłam o połowę, żeby się zagęściły. Z grabami jest o tyle dobrze, że można je mocno ciąć i wcale nie rosną wolno. Posadziłam je wczesną wiosną i cięłam je jeszcze dwukrotnie w ciągu lata. To ma być wąski formowany żywopłot. Pan ze szkółki zapewniał, że w ciągu 5 lat osiągną wysokość płotu. Co z tego bedzie? Zobaczymy. Jeszcze przed zakupem ziemii wiedziałam, że muszę mieć graby i cisy. Lubię taką soczystą zieleń  .
. 

masz bardzo ciekawie zagospodarowane otoczenie wokół domu.Wszystko bardzo przemyślane i z wielkim smakiem.Gratuluję
 masz bardzo ciekawie zagospodarowane otoczenie wokół domu.Wszystko bardzo przemyślane i z wielkim smakiem.Gratuluję 

.Super wygląda warzywnik. Zastanawiam się tylko, czy wygodnie jest go przekopywać
 .Super wygląda warzywnik. Zastanawiam się tylko, czy wygodnie jest go przekopywać  .
 . .
 . .
 .