Też uwielbiam taką czerwień. Specjalnie dla Ciebie zrobiłam zbliżenia ostatnich jej kwiatów
 Też uwielbiam taką czerwień. Specjalnie dla Ciebie zrobiłam zbliżenia ostatnich jej kwiatów 
Nowa rabata w połowie gotowa na różane nasadzenia(wiosenne).

Różanka gotowa na zimowy sen.

Ostatnie kwitnące różyczki...

. Nutko, dziękuję za takie piękne zdjęcia
 . Nutko, dziękuję za takie piękne zdjęcia   .
 .

'Kristal' jest prześliczna, ma cudne wielkie i pięknie pachnące kwiaty
 'Kristal' jest prześliczna, ma cudne wielkie i pięknie pachnące kwiaty   

Czyli rabatka na wiosnę ruszy "z kopyta"
 Czyli rabatka na wiosnę ruszy "z kopyta"   

,śliczne różyczki i bardzo ladnie wkomponowane,w ogóle ładny ogród,ja zanim zacznę sadzić róże na nowe miejsce,to się narobię jak wół,cała ziemia musi być przeorana,wyrównana,chwasty powyciągane,nawożona(mam kilkuletni obornik)ten obornik będę wozić taczką,a miejsce dość spore,ja nie wiem jak ja sobie z tym poradze
 ,śliczne różyczki i bardzo ladnie wkomponowane,w ogóle ładny ogród,ja zanim zacznę sadzić róże na nowe miejsce,to się narobię jak wół,cała ziemia musi być przeorana,wyrównana,chwasty powyciągane,nawożona(mam kilkuletni obornik)ten obornik będę wozić taczką,a miejsce dość spore,ja nie wiem jak ja sobie z tym poradze  dobrze,że mam siostre chętną do pomocy,i żeby róże nie przyszły zanim miejsce będzie gotowe,bo masakra.Masz też nowe róże,no to będziemy tyrać na wiosnę
 dobrze,że mam siostre chętną do pomocy,i żeby róże nie przyszły zanim miejsce będzie gotowe,bo masakra.Masz też nowe róże,no to będziemy tyrać na wiosnę 

Miło mi bardzo, że odwiedziłaś mój różany watek
  Miło mi bardzo, że odwiedziłaś mój różany watek  

Lavender Lassie bardzo mi się spodobała. Tak samo jak kolejnych parę różyc, które też już zamówione ...
 Lavender Lassie bardzo mi się spodobała. Tak samo jak kolejnych parę różyc, które też już zamówione ...   

:P
 :P

Ciekawa jestem Twoich wiosennych nasadzeń.
 Ciekawa jestem Twoich wiosennych nasadzeń.

Są już plany na powiększenie ;) A właściwie na "doklejenie" do niej dwóch rabatek z różami miniaturowymi i okrywowymi
 Są już plany na powiększenie ;) A właściwie na "doklejenie" do niej dwóch rabatek z różami miniaturowymi i okrywowymi 
 Wiosenne nasadzenia wciąż ewoluują...jaki będzie efekt...sama jestem ciekawa
 Wiosenne nasadzenia wciąż ewoluują...jaki będzie efekt...sama jestem ciekawa  

Ja tam wole ogrodowe porządki...to dla "wariatek" chyba normalne
  Ja tam wole ogrodowe porządki...to dla "wariatek" chyba normalne