.....Rosarium  to Szkółka Róż w Radliniec koło Nowego Miasta n/Wartą ......ja muszę pokonać odległość ok. 40 km. .....od Ciebie troszkę dalej w kierunku na Jarocin.......ojojo jak tylko się ociepli to na pewno z początkiem marca tam zawitam.......
 .....Rosarium  to Szkółka Róż w Radliniec koło Nowego Miasta n/Wartą ......ja muszę pokonać odległość ok. 40 km. .....od Ciebie troszkę dalej w kierunku na Jarocin.......ojojo jak tylko się ociepli to na pewno z początkiem marca tam zawitam.......nadal u mnie mrozi, dzisiaj rankiem było -19 stop.
KASIU....Dendrobium moje też nie najtańsze a czy poradzę sobie z dalszą jego pielęgnacji ....wszystkie storczykowate niezbyt dobrze znoszą warunki blokowe....zobaczymy.....

. Poszukałam, poczytałam...Niestety nie znalazłam u nich o dwukolorowych kwiatach a taka mi się marzy bo nie mam ani jednej. Może źle szukałam..
 . Poszukałam, poczytałam...Niestety nie znalazłam u nich o dwukolorowych kwiatach a taka mi się marzy bo nie mam ani jednej. Może źle szukałam..  . Po inne to mam bliżej do Zymuna.
 . Po inne to mam bliżej do Zymuna.  

, których od kilku lat nie moge się doczekać. Mam wciąż tylko liście.
 , których od kilku lat nie moge się doczekać. Mam wciąż tylko liście.   

Identyczne kupiłam Mamie- ciągle znoszę Rodzicom jakieś storczyki, bo Ojciec mam do nich wyjątkową rękę
 Identyczne kupiłam Mamie- ciągle znoszę Rodzicom jakieś storczyki, bo Ojciec mam do nich wyjątkową rękę   Uwielbiam ich miltonie i cymbidium, które od lat niezawodnie obsypują się kwiatami
  Uwielbiam ich miltonie i cymbidium, które od lat niezawodnie obsypują się kwiatami  i uczę się pilnie......
  i uczę się pilnie......
 Rabatki takie dopracowane i takie kolorowe! Jak malowane pędzlem profesjonalnego malarza
  Rabatki takie dopracowane i takie kolorowe! Jak malowane pędzlem profesjonalnego malarza