Biało ,ale pięknie ..
Dziś w nocy po opadach śniegu ,ogród wyglądał bajecznie .W tym roku jeszcze mi nie przeszkadza biały kolor .
A czemuż to nie lubisz białych kwiatków Dobrze ,że one Ciebie lubią i to bardzo ,bo są śliczne .Chłopcy i pomoc zobaczymy na wiosnę
Liczę że biała seria to początek ....
Wystarczy mi słonko ,zero śniegu i mój ogród . Marzena
Izo, myślałam, ze przez pomyłkę otworzył mi się inny wątek
Tyle białych piękności, a wiem, ze za nimi nie przepadasz Przecież biały to nie kolor
Co jest na pierwszej fotce?
Za oknem też biało. Sypie bez przerwy.
Jak tak dalej pójdzie słabo będzie z przejezdnością.
W okolicach Amalki już wąsko i zawiane
Witajcie
jesteście bardzo; miłe ,że nie mówicie - łeeeee znowu białe Na pierwszej fotce jest klematis bylinowy. Zanim zakwitnie ma bordowe liście a potem ten kolor trochę blednie.
Dzisiaj nie padało to mam nadzieję, że droga na Amalkę jest przejezdna i jutro w końcu uda nam się tam dojechac. Dzisiaj nareszcie sikorki znalazły swoje jedzonko. A już myślałam, że świetnie sobie radzą bez łaski. Kupiłam takie gotowe kulki i chyba z tydzień wisiały i ptaszki się nie zjawiały a dzisiaj było całe stadko.
A wiesz, ze właśnie chciałam coś wstawić ale foto... znowu strajkuje a już było z miesiąc dobrze. Coś nie idzie tak jak szło i człowiek bezradny jak dziecko we mgle...
Wandziu, ja bardzo lubię białe, ale najlepiej u kogoś i jak widzisz u siebie czasem też. Jezówki, tulipany lubię chyba najbardziej, może dlatego, że one są takie bardziej ekrii [ecri ] -jak to się pisze? A może mi się coś zmienia na stare lata? kiedyś nie lubiłam zielonych kwiatów a teraz bym się dała pokroić za zieloną chryzantemkę[ jak bym była pewna , że u nas przezimuje!
No oki poczekam
Ja tam w lutym jestem na takim etapie ,że mnie się wszystkie bez wyjątku kolorki podobają , a potem ... potem nic się nie zmienia
Ale Iza masz rację, ja tez ostatnio coś bardziej łypię na te zielone
Wystarczy mi słonko ,zero śniegu i mój ogród . Marzena
W końcu mała zmiana klimatu, bo chyba idzie wiosna! Dzisiaj odwilż słońce już nieźle grzeje. Oglądałam nawet w auchon
bulwy i nasionka. Takie piękne te regały, poukładane kolorami, nic tylko kupować Ale byłam dzielna i jeszcze się nie złamałam
Witaj
Jest nadzieja na wiosnę, co prawda nie +4 jak w Szczecinie, ale -1,-2C to już coś.
Jeszcze zapusty i już zleci
Biały bylinowy powiadasz . U Wentów kiedyś podobny niebieski widziałam
Poszusowałaś na Amalce?
Widoki wiosenne piękne, ale do takich tesknię...
Proszę wymiziać Biga-pieszczocha
Paweł nam całkowice zniknął z forum, nigdzie nie mogę znaleźć .