W.o...Kotach - 3cz.(07.01-08.06)
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Demon już od wczoraj w nowym domku. Jest drugim kotem w tej rodzinie jako towarzysz dla dwuletniego kocurka Gapcia. Nowa pańcia -pisała wczoraj, że Demon bardzo dzielny, nic się nie bał w nowym domku. Mam nadzieję na kontakt i zdjęcia koteczka. Na zdjęciu Demon już w Warszawie z moimi wnuczkami Zosią i Tosią, jeszcze przed oddaniem nowej rodzince.

Oj, wiem Ambo co czujesz ... każde rozstanie jest ciężkie, ale zapewne jest lżej, gdy wiadomo, że kicia trafi do dobrego domku.
Grzebałam w sieci i znalazłam galerię - i tak się zastanawiam, jakim się jest człowiekiem, gdy doprowadza się zwierzę do takiego stanu, zresztą spójrzcie TUTAJ
Grzebałam w sieci i znalazłam galerię - i tak się zastanawiam, jakim się jest człowiekiem, gdy doprowadza się zwierzę do takiego stanu, zresztą spójrzcie TUTAJ
Lucynko słyszałam, że na zachodzie są modne takie utuczone koty. Nie wiem co za idiota wymyślił taką modę. Mój Siwy jak na okoliczne koty też wygląda sobie całkiem całkiem, ale ma dużo ruchu. U nas koty są przeciwieństwem tego, którego pokazałaś.
A to Siwy podczas relaksacji....

Odkryłam, że uwielbia muzykę relaksacyjną (zen). On się relaksuje, a ja mam spokój
.
A to Siwy podczas relaksacji....

Odkryłam, że uwielbia muzykę relaksacyjną (zen). On się relaksuje, a ja mam spokój