Ale nie mogłam się oprzeć i jej nie wkleić..choć wiadro w ogrodzie to nic zdrożnego..zwłaszcza przy studni..przyjmij że to stały element dekoracji i sprawa załatwiona;))))))
Moje kwiaty od A do Ż cz.3
- Reni4
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje kwiaty od A do Ż cz.3
Witaj kochany...
Oj Dawidku..ta fotka to już miał być odpad kulinarny..gdzieś tam w galerii jest jej ładniejsza wersja;)))
Ale nie mogłam się oprzeć i jej nie wkleić..choć wiadro w ogrodzie to nic zdrożnego..zwłaszcza przy studni..przyjmij że to stały element dekoracji i sprawa załatwiona;))))))
- Reni4

Igor...cieszę się i to jak..nie wyobrażam sobie teraz mojego ogrodu bez śniegu kiedy to pierwszy raz poszłam na żywioł i niczego nie okryłam..to jest jedyne ich okrycie..i dziękuję za to że jest:)
Wiem co znaczą straty mrozowe..dużo straciłam roślin w zimy kiedy mnie nie było a mrozy sięgały -20...
teraz też ma być pokaźny mróz tak jak mówisz u nas około -28 zapowiadają a zapewne będzie więcej..bo do tej pory zawsze mam więcej o jakieś 5st niż zapowiadają
Mimo że mam śnieg i tak się obawiam o te które nie mają okrycia ....
Za wiosną i latem tęsknie zawsze każdej zimy..teraz jeszcze doszła tęsknota za dziećmi które też zobaczę dopiero w kwietniu..pozostaje mi tylko czekać wiosny..
Wiem co znaczą straty mrozowe..dużo straciłam roślin w zimy kiedy mnie nie było a mrozy sięgały -20...
teraz też ma być pokaźny mróz tak jak mówisz u nas około -28 zapowiadają a zapewne będzie więcej..bo do tej pory zawsze mam więcej o jakieś 5st niż zapowiadają
Mimo że mam śnieg i tak się obawiam o te które nie mają okrycia ....
Za wiosną i latem tęsknie zawsze każdej zimy..teraz jeszcze doszła tęsknota za dziećmi które też zobaczę dopiero w kwietniu..pozostaje mi tylko czekać wiosny..
- Reni4

- Reni4

- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Reniu, podoba się lato, podoba, zwłaszcza takie egzotyczne. Och zazdroszczę wyprawy
Choć te kolczaste średno do mnie przemawiają
Choć te kolczaste średno do mnie przemawiają
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Reniu, a ja uważam, że twoje zdjęcie, które cytował Dawid, bije na głowę te egzotyczne widoki.
I wcale mi nie przeszkadza wiadro
O takich klimatach marzę.
Póki co mam mróż i śnieg (to pocieszające)
Pozdrawiam
I wcale mi nie przeszkadza wiadro
O takich klimatach marzę.
Póki co mam mróż i śnieg (to pocieszające)
Pozdrawiam
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja poproszę jeszcze trochę takiego egzotycznego lata
To zdjęcia z różnych miejsc?
To zdjęcia z różnych miejsc?
- Reni4

- moniczek
- 1000p

- Od: 19 sie 2010, o 17:55
Przepiękne widoki.
Nie ma to jak wspaniałe wspomnienia z zagranicznych wypraw, kiedy za oknem - 13 stopni i zimnica (a ja z zachwytem oglądam Twoje zdjęcia przy trzaskających drwach w kominku - jest jeszcze cieplej
). Fotka z kwitnącym hibiskusem (strasznie mi się spodobały hibki w egipskim hotelu) super! 
-
andrzejek

- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Wspaniałe ciepłe i słoneczne widoczki
Szkoda ,że trzeba wracać do rzeczywistości
i myśleć ,aby nie mroziło tak okropnie ,bo wszystko pomarznie ,
a śnieżna kołderka też się nie pojawia
Szkoda ,że trzeba wracać do rzeczywistości
i myśleć ,aby nie mroziło tak okropnie ,bo wszystko pomarznie ,
a śnieżna kołderka też się nie pojawia
- lanceta

- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Reniu,dzięki Tobie
,zwiedziłam wirualnie,ten cudny zakatek świata - foty,jak zwykle piękne 
- Reni4

Moniczko.....a mnie się marzy kominek i ten trzask palonego drzewa...U mnie ostanie dwa poranki -20..a ja muszę do pracy naginać na nóżkach 4km...
Już mam dość tej zimy..a zapowiadają jeszcze większe mrozy..
Andrzeju..u mnie trochę śniegu leży ale i tak mróz pali wszystko co ponad..wszystkie róże już czarne...o reszcie nie wspomnę..nie wiem czy uratuje się Pieris..zresztą wiosna pokaże co mu tego roku diabli z mrozem wezmą..w połowie będzie moja wina bo nic nie zabezpieczyłam
lanceta....miło mi że mogłam coś pokazać..mam masę fotek ale te wybrałam troszkę pod kontem ogrodniczym..aby nie zaśmiecać innym tego wątku..Są tu piękne botaniczne odmiany:)
Andrzeju..u mnie trochę śniegu leży ale i tak mróz pali wszystko co ponad..wszystkie róże już czarne...o reszcie nie wspomnę..nie wiem czy uratuje się Pieris..zresztą wiosna pokaże co mu tego roku diabli z mrozem wezmą..w połowie będzie moja wina bo nic nie zabezpieczyłam
lanceta....miło mi że mogłam coś pokazać..mam masę fotek ale te wybrałam troszkę pod kontem ogrodniczym..aby nie zaśmiecać innym tego wątku..Są tu piękne botaniczne odmiany:)
- lanceta

- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
cyt."
lanceta....miło mi że mogłam coś pokazać..mam masę fotek ale te wybrałam troszkę pod kontem ogrodniczym..aby nie zaśmiecać innym tego wątku..Są tu piękne botaniczne odmiany:)...."
Doceniłam to.......
lanceta....miło mi że mogłam coś pokazać..mam masę fotek ale te wybrałam troszkę pod kontem ogrodniczym..aby nie zaśmiecać innym tego wątku..Są tu piękne botaniczne odmiany:)...."
Doceniłam to.......