Widzę że w przyszłym roku będziesz miała więcej pracy.

Ja mam takie pytanie związane bardziej z tą stronką na której zamawiane były nasionka. Widać że do naszego kraju już można zamawiać ale opłata za to to w jaki sposób? zwykły przelew z konta czy kartą kredytową typu visa i jakiś systemem coś jak PayPal bo bardzo jestem ciekawa.
  Ja mam takie pytanie związane bardziej z tą stronką na której zamawiane były nasionka. Widać że do naszego kraju już można zamawiać ale opłata za to to w jaki sposób? zwykły przelew z konta czy kartą kredytową typu visa i jakiś systemem coś jak PayPal bo bardzo jestem ciekawa.   miałam zamawiać w tym roku ale z funduszem kiepsko wiec to dopiero marzenia na następny rok.. dziękuję za wszelką odpowiedź
 miałam zamawiać w tym roku ale z funduszem kiepsko wiec to dopiero marzenia na następny rok.. dziękuję za wszelką odpowiedź 

Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź!! Jak mi się coś trafi to zamówię jeszcze w tym roku ale na to małe szanse
 Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź!! Jak mi się coś trafi to zamówię jeszcze w tym roku ale na to małe szanse  ( bardziej czekam na akcję wymiany nasion, może trafią mi się jakieś ciekawe odmiany pomidorków przede wszystkim! Bardzo dziękuję
( bardziej czekam na akcję wymiany nasion, może trafią mi się jakieś ciekawe odmiany pomidorków przede wszystkim! Bardzo dziękuję  pozdrawiam
  pozdrawiam  

, w tym sklepie, w którym były zamawiane te nasiona,
 , w tym sklepie, w którym były zamawiane te nasiona, 

A można by było zapłacić kartą visa, oczywiście rachunku bieżącego? To chyba ogólnie przyjmowana karta na świecie? Nie chce cholerka specjalnie na to otwierać kartę kredytowąjokaer pisze:w tym sklepie, w którym były zamawiane te nasiona, nie można było płacić przez paypala,tylko kartą kredytową - system sam przeliczył wartość dolarów na złotówki i z rachunku pobrał złotówki
 albo będę musiała po prostu coś kombinować.
 albo będę musiała po prostu coś kombinować.
 aha! A to sorki!! Nie wiedziałam nawet...
 aha! A to sorki!! Nie wiedziałam nawet...   ale ze mnie młotek :/ bo nigdy nie robiłam takich rzeczy :d teoretycznie to młoda jstem dopiero w tych sprawach! A to się dowiem i zobacze jak dalej ;)) tak czy siak to dopiero za rok na takie coś się szarpnę!! Dziękuję za wszelką próbę wytłumaczenia mi spraw płatnościowych
  ale ze mnie młotek :/ bo nigdy nie robiłam takich rzeczy :d teoretycznie to młoda jstem dopiero w tych sprawach! A to się dowiem i zobacze jak dalej ;)) tak czy siak to dopiero za rok na takie coś się szarpnę!! Dziękuję za wszelką próbę wytłumaczenia mi spraw płatnościowych 

I chciałam właśnie odpisać koleżance (jeśli mogę się tak zwracać!)
  I chciałam właśnie odpisać koleżance (jeśli mogę się tak zwracać!) Jeśli jesteś zainteresowana mogę ci napisać odmiany. 11 sklepowych i 28 odmian ze sklepu właśnie tomatohobby i pomidorlandii.
  Jeśli jesteś zainteresowana mogę ci napisać odmiany. 11 sklepowych i 28 odmian ze sklepu właśnie tomatohobby i pomidorlandii. 
  a jeszcze mam niemiłosierną ochotę wziąść udział w akcji wymiany nasion może trafie na jakieś cudeńka! Mam tylko problem czy z tych nasion sklepowych i z witryn można co roku samemu produkować nasiona z owoców. Czy będą tak samo owocować? Czy mogą wyjść jakieś dziwaki?
  a jeszcze mam niemiłosierną ochotę wziąść udział w akcji wymiany nasion może trafie na jakieś cudeńka! Mam tylko problem czy z tych nasion sklepowych i z witryn można co roku samemu produkować nasiona z owoców. Czy będą tak samo owocować? Czy mogą wyjść jakieś dziwaki?