Ulinko - będę wysyłać sadzonki do Jolci po przekwitnięciu czyli koniec maja , bo wtedy wykształca liście i można ją przesadzać. Przypomnij się proszę - też dopisuję Cię do listy osób z życzeniami.
Mój ogródek - kogra - 2cz. 2008r
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Emilu - dogodnisz z pewnością a nawet przegonisz, bo to forum ma taki power, że jak zaczniemy zbierać i dosadzać, jak pochłoną nas forumowe wirusy, to nie ma takiej siły, która pozwoliłaby spocząć na laurach i nic nie robić.
Nie ma sprawy - jak się wysieje i będą młode sadzonki to dostaniesz je tylko przypomnij się w lipcu - wtedy sadzonki są na tyle duże. że bez problemu się przyjmą. Teraz w trakcie kwitnienia nie można jej wysyłać, bo to roślina delikatna i nie lubi przesadzania w tym okresie. Więc dopisuję Cię do listy osób z życzeniami.
Ulinko - będę wysyłać sadzonki do Jolci po przekwitnięciu czyli koniec maja , bo wtedy wykształca liście i można ją przesadzać. Przypomnij się proszę - też dopisuję Cię do listy osób z życzeniami.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ok, Grażynko, zrobię to dla Ciebie i jeszcze się wstrzymam ...z umieraniem - bo kto posadzi roslinki ?
Koziołka chcę ustawić nad kompostem, a kompost mam pod leszczyną, więc cień jest a i od deszczu pewna osłona
Nie wiem tylko, kiedy się tego doczekam, bo mam dla M. tyle zajęć, zę strrrach! Nie tylko do ogrodu! A on ma mocno opóźniony zpłon i zazwyczaj rusza "na popych"

Koziołka chcę ustawić nad kompostem, a kompost mam pod leszczyną, więc cień jest a i od deszczu pewna osłona
- kogra
- Przyjaciel Forum

Krysiu - czekam zatem na wiadomość od Ciebie i bardzo się cieszę, że mogę coś Ci posłać.
Wiesz może co z Gardenforum?
Ulinko - nie ma za co. Zawsze lubię się dzielić, bo jakby u mnie coś padło, to wiem gdzie tego szukać
Izo - no właśnie, kto posadzi roślinki ?......
A co do M , to może potrzeba zastosować marchewkę ?
Może zapłon da się jeszcze przyspieszyć......

Wiesz może co z Gardenforum?
Ulinko - nie ma za co. Zawsze lubię się dzielić, bo jakby u mnie coś padło, to wiem gdzie tego szukać
Izo - no właśnie, kto posadzi roślinki ?......
A co do M , to może potrzeba zastosować marchewkę ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Pogoda była dziś tak cudna, że chyba nikt nie siedział w domu. Wiem, że teraz na forum będzie mnóstwo fotek ale jak się powstrzymać gdy tak cudnie kwitnie tyle wiosennych piękności.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

i już się cieszę. Jutro lub pojutrze napiszę na PW.