osobiscie nadany i odwolany zostanie po uporzadkowaniu rabaty
 Wpisz w wyszukiwarke w tym topiku Boule de Neige
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=41&t=49786

Najbardziej lubię takie krzewiaste miniaturki - takie prawie samoobsługowe
  Najbardziej lubię takie krzewiaste miniaturki - takie prawie samoobsługowe 

Ogolnie prawie każdy kwiat, im ma wiecej slonca tym jest bardziej bialy. Tylko ze niektore tak mocno napakowane roze, wola jednak mniej slonca. Przy niej akurat nie wiem, bo nie doczytuje nigdySure pisze:No dobra, to nie skreślam. A na jakim stanowisku będzie biała?
 a to dlatego, ze i tak nic innego nie moge rozy zaproponowac oprocz sloncznego stanowiska
  a to dlatego, ze i tak nic innego nie moge rozy zaproponowac oprocz sloncznego stanowiska  

Może to nie jest ani Rusek ani Brytyjczyk ,ale kot zadomowił nam się na dobre
  Może to nie jest ani Rusek ani Brytyjczyk ,ale kot zadomowił nam się na dobre 

Dachowce są równie piękne i kochane jak inne koty
 Dachowce są równie piękne i kochane jak inne koty  Mam w awatarze
 Mam w awatarze 

No to ja też ruszę w weekend do Auchan .
 No to ja też ruszę w weekend do Auchan .   

nie lubię podlewania. Pewnie dlatego doniczkowe u mnie nie lubią rosnąć, wiedzą co je czeka... Poza tym u mnie chyba wybitnie różana ziemia jest, bo jak tylko w ziemię wsadzam od razu rosną - tfu tfu!!! - piękne  i zdrowe
  nie lubię podlewania. Pewnie dlatego doniczkowe u mnie nie lubią rosnąć, wiedzą co je czeka... Poza tym u mnie chyba wybitnie różana ziemia jest, bo jak tylko w ziemię wsadzam od razu rosną - tfu tfu!!! - piękne  i zdrowe  

np: na opakowaniu piękne zdjęcie szałwii przypominającej omączoną a na odwrocie opis-szałwia błyszcząca! A to nie to!
 np: na opakowaniu piękne zdjęcie szałwii przypominającej omączoną a na odwrocie opis-szałwia błyszcząca! A to nie to!