Pozdrawiam
Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic
-
ostatnia szansa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 lis 2009, o 18:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic
U mnie bez zmian - waga stoi ale czuję się jakoś lżejsza
. Zdecydowanie lepiej wyglądam na twarzy - przedtem wyglądałam jakby opuchnięta, teraz rysy wyostrzyły się.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Moje nowe imię Szansa 
"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
-
ostatnia szansa

Przeczytałam link, opowiedziałam krótko mężowi, a on się spytał "czy żyto modyfikowali?"
Jak myślicie, czy żyto spotkał ten los co pszenicę czy jest bliskie temu które było 100 lat temu?
Ja już pisałam, że skończyły mi się dolegliwości określane przez lekarzy jako zespół jelita drażliwego na diecie proteinowej i zastanawiałam się nad tym czy nie mam nietolerancji glutenu.
Jak myślicie, czy żyto spotkał ten los co pszenicę czy jest bliskie temu które było 100 lat temu?
Ja już pisałam, że skończyły mi się dolegliwości określane przez lekarzy jako zespół jelita drażliwego na diecie proteinowej i zastanawiałam się nad tym czy nie mam nietolerancji glutenu.
Moje nowe imię Szansa 
-
X_Ro-a
Wyjątkowo ciekawy artykuł i komu tu teraz wierzyć

- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
...ciekawy artykuł...
Jak to komu ? - KokolidkowiRomualda pisze:Wyjątkowo ciekawy artykuł i komu tu teraz wierzyć![]()
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Ja z kolei trochę się martwię,ponieważ mam otyłość raczej gruszkową i jak chudnę,to z górnej części.ostatnia szansa pisze:Zdecydowanie lepiej wyglądam na twarzy - przedtem wyglądałam jakby opuchnięta, teraz rysy wyostrzyły się.
Już mi jedna koleżanka powiedziała,że zeszczuplałam na twarzy.Zawsze miałam raczej drobną twarz i konkretne uda i pupę.
Czas zabrać się chyba za ćwiczenia dolnych rejonów.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
-
_fox_
Aniu zacznij może od parzenia i picia suszonej morwy
/susz dostępny w sklepach ziołowych/ ale nie saszetki tylko susz luzem.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jacku a mógłbyś coś więcej na ten temat...jakie ta morwa ma działanie ?
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Agnieszko
morwa reguluje poziom cukru...
-
ostatnia szansa

Cytuję za osobą, która sie nie podpisała, ale podoba mi sie ten kawałek
"Jeśli mamy figurę typu gruszka, to oczywiście że schudniemy ogólnie na całym ciele, ale pewnie więcej schudniemy w górnych partiach ciała niż w dolnych.
Osoby typu gruszka, które chcą mieć szczupłe uda, na pewno w wyniku diety je osiągną, lecz kiedy spojrzymy całościowo na figurę zobaczymy ładne uda i wystające żebra na klatce piersiowej oraz całkowity zanik piersi...
Osoby, które naiwnie wierzą że nagle stanie się cud i schudną tylko w udach, musza jednak jeszcze raz przemyśleć swoje oczekiwania wobec samej diety...
Tutaj tylko ćwiczenia siłowe rozwijające mięśnie ud pomogą najbardziej na zlikwidowanie istniejących dysproporcji. Mięśnie na udach owszem mają swoją objętość i wagę, lecz korzystają one z zapasów tłuszczyku właśnie na udach kiedy pracują, a nie z tłuszczu na piersiach... Tym samym dodatkowo spalamy tłuszcz w udach, nie powodując jednocześnie "usychania" innych partii ciała."
"Jeśli mamy figurę typu gruszka, to oczywiście że schudniemy ogólnie na całym ciele, ale pewnie więcej schudniemy w górnych partiach ciała niż w dolnych.
Osoby typu gruszka, które chcą mieć szczupłe uda, na pewno w wyniku diety je osiągną, lecz kiedy spojrzymy całościowo na figurę zobaczymy ładne uda i wystające żebra na klatce piersiowej oraz całkowity zanik piersi...
Osoby, które naiwnie wierzą że nagle stanie się cud i schudną tylko w udach, musza jednak jeszcze raz przemyśleć swoje oczekiwania wobec samej diety...
Tutaj tylko ćwiczenia siłowe rozwijające mięśnie ud pomogą najbardziej na zlikwidowanie istniejących dysproporcji. Mięśnie na udach owszem mają swoją objętość i wagę, lecz korzystają one z zapasów tłuszczyku właśnie na udach kiedy pracują, a nie z tłuszczu na piersiach... Tym samym dodatkowo spalamy tłuszcz w udach, nie powodując jednocześnie "usychania" innych partii ciała."
Moje nowe imię Szansa 
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Tak morwa obniża poziom cukru ale trzebna uważać bo nie każdy może pić to ziółko.Czasami występują zaburzenia jelitowe i to bardzo przykre 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
-
X_Ro-a
Alu! nie mam innego wyjścia tylko muszę Ci uwierzyć gdyż jest to zgodne z tym co głosisz, a tak nie lubię przyznawać Ci racji
Raczek! wiem o czym mówisz, mam ten sam problem.Kilka ładnych lat temu jak schudłam 40 kg to znajomi zastanawiali się jaka choroba mnie toczy tak źle wyglądałam na twarzy o piersiach nie wspomnę bo ich prawie nie było

Raczek! wiem o czym mówisz, mam ten sam problem.Kilka ładnych lat temu jak schudłam 40 kg to znajomi zastanawiali się jaka choroba mnie toczy tak źle wyglądałam na twarzy o piersiach nie wspomnę bo ich prawie nie było