Heniu, a twoja piękność nn 3 dalej bez imienia !!! Może to jest faktycznie Caramel Antike, Kordesa.
 Heniu, a twoja piękność nn 3 dalej bez imienia !!! Może to jest faktycznie Caramel Antike, Kordesa.Ja w niej jestem zakochana od dawana. Czyli , to nie Duet. Bo razem z Annes mam jej szukać.

Heniu, a twoja piękność nn 3 dalej bez imienia !!! Może to jest faktycznie Caramel Antike, Kordesa.

Dyskrecja pisze:Jadziu, to niesamowite, że mnie tu znalazłaś i że akurat też miałaś tą samą rózyczkę.
Przeglądnęłam Twój cały wątek z 2010r. i jestem pewna , że Twoja abigaile, to moja NN.
Powiedz mi tylko skąd wzięłaś tą nazwę, czy miałaś taką etykietę, czy gdzieś była oferta tej róży, bo szukałam po necie i niestety róża o tej nazwie na stronie rosyjskiej nie była podobna do naszych. A może masz jakąś stronkę w necie na jej temat.
Znalazłam też tu, na naszym forum, dyskusję na temat tej róży, bo ma ją jeszcze jedna osoba,http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=252.
Nawet Rose-Marek zabierał głos i raczej wskazywał na nazwę Duett, Kordesa.
Ja swoją kupiłam w Castoramie w 2009r. a przy okazji jeszcze dwie inne, też piękne zaraz dołączę ich pączki, bo dopiero się rozwijają.
Dotąd męczy mnie niewiedza co to za piękności. Ile się naszukałam po rozmaitych stronach różanych i nic mi nie pasowało.
Są to róże o bardzo mocnych, sztywnych pędach,długo i obficie kwitną, kwiaty pozostają długo w pąku. Zapach raczej b.słaby. Wysokość z 60 cm.

Heniu, nasz rację, one obie mi się bardzo podobają. Znalazłam jej zdjęcie i pozwoliłam sobie ją ponownie przypomnieć.
 Heniu, nasz rację, one obie mi się bardzo podobają. Znalazłam jej zdjęcie i pozwoliłam sobie ją ponownie przypomnieć. 

Ania, pamiętaj o mnie jak znajdziesz te piękne nieznajome.
 Ania, pamiętaj o mnie jak znajdziesz te piękne nieznajome. Heniu ja się przyznaję, że trochę się zgubiłam.
 Heniu ja się przyznaję, że trochę się zgubiłam. 

Ale cudnie wygląda ten 'Duett'
 Ale cudnie wygląda ten 'Duett'   
   Przepiękny, możesz go polecić dla początkującej "maniaczki"? ;)
 Przepiękny, możesz go polecić dla początkującej "maniaczki"? ;)

Heniu kolejna piękność nn, jak wiesz co za jedna może być, to zdradź nam , proszę.
 Heniu kolejna piękność nn, jak wiesz co za jedna może być, to zdradź nam , proszę.