Aleś się rozgrzała Grażynko!!!
 Aleś się rozgrzała Grażynko!!!  Ja tam daję tylko pokrzywę i czosnek. Za skrzypem się rozejrzę i bedę gotować środki ochronne
 Ja tam daję tylko pokrzywę i czosnek. Za skrzypem się rozejrzę i bedę gotować środki ochronne  Nic nie gadam na temat ś.o.r., bo sie na nich nie znam
 Nic nie gadam na temat ś.o.r., bo sie na nich nie znam  I dobrze!!
  I dobrze!!A gdzie Nelusia?

Aleś się rozgrzała Grażynko!!!
 Aleś się rozgrzała Grażynko!!!  Ja tam daję tylko pokrzywę i czosnek. Za skrzypem się rozejrzę i bedę gotować środki ochronne
 Ja tam daję tylko pokrzywę i czosnek. Za skrzypem się rozejrzę i bedę gotować środki ochronne  Nic nie gadam na temat ś.o.r., bo sie na nich nie znam
 Nic nie gadam na temat ś.o.r., bo sie na nich nie znam  I dobrze!!
  I dobrze!!

Rozbuja się na pewno...na wszystko trzeba czasu...
 Rozbuja się na pewno...na wszystko trzeba czasu... 
  a klej prawie nie do usunięcia...
 a klej prawie nie do usunięcia... 
  Postaram się jakieś zdjęcia wyszukać...
 Postaram się jakieś zdjęcia wyszukać... 

bo mnie bardzo ciśnie na te powojniki i ciągle nie umiem się zdecydować na kolory.
  bo mnie bardzo ciśnie na te powojniki i ciągle nie umiem się zdecydować na kolory. 

Może nawet dobrze,że teraz te mrozy nadejdą...zatrzymają ten zaczątek przedwczesnej wegetacji
 Może nawet dobrze,że teraz te mrozy nadejdą...zatrzymają ten zaczątek przedwczesnej wegetacji

Może kiedyś mi się uda. Zapisałam już sobie Emilię PLater i Carmencitę. Podglądam dalej
 Może kiedyś mi się uda. Zapisałam już sobie Emilię PLater i Carmencitę. Podglądam dalej 

A ja się naczytałam, żeby najpierw pozwolić różom się dobrze ukorzenić, żeby clematisy ich nie zdominowały. No i się stosuję... Clematisa teksańskiego miałam zadołowanego jesienią w warzywnikuNa Twoim miejscu sadziłabym powojniki już w tym roku...,przynajmniej część...,za ten czas rozwiną się i w przyszłym będziesz już miał dorodne egzemplarze...
 )
  )

i dobrze zauważyłaś ,że ogród wypełniony po brzegi, i niestety ani cm więcej już nie dosadzę...Coś muszę z tym zrobić
  i dobrze zauważyłaś ,że ogród wypełniony po brzegi, i niestety ani cm więcej już nie dosadzę...Coś muszę z tym zrobić  

Jak miejsca wiele do sadzenia ,większą odległość zachować i da się pogodzić jedno z drugim...
 Jak miejsca wiele do sadzenia ,większą odległość zachować i da się pogodzić jedno z drugim...