Pokażesz jak posadziłaś swoje różane zakupy? Czy czekają jeszcze w doniczkach?

Ciekawie zacznie się robić za kilka tygodni...
  Ciekawie zacznie się robić za kilka tygodni...   No to wychodzi na to, ze teraz, kiedy mam juz New Dawn, muszę jechać do Polski po Hocus Pocus...
  No to wychodzi na to, ze teraz, kiedy mam juz New Dawn, muszę jechać do Polski po Hocus Pocus...      Chyba, że "ten pan" zostanie w Polsce zlinczowany i przyjedzie robić business  we Francji ...
 Chyba, że "ten pan" zostanie w Polsce zlinczowany i przyjedzie robić business  we Francji ...   

! Toż tutaj jeden cięty kwiat Hocus Pocus więcej kosztuje!
  ! Toż tutaj jeden cięty kwiat Hocus Pocus więcej kosztuje!

Fleur 78 pisze:Koteczko, a czy widziałaś Pas de deux na żywo, czy tylko w/g zdjęć tak mówisz?
(Bobiczek przesyła jeszcze jedno merdanko!)

- musiałabym sie położyć na ziemi, bo oberwanie kwiatka nie wchodziło w rachubę- na raz był tylko jeden /!/
  - musiałabym sie położyć na ziemi, bo oberwanie kwiatka nie wchodziło w rachubę- na raz był tylko jeden /!/

KaeR pisze:
Twój Bobik prawie na każdym zdjęciu próbuje "dobrać się" do większego kolegi nie masz
z tym kłopotu, nie każdy duży pies toleruje małego.
Wiem coś o tym.

! A jeśli się nie widzą przez kilka dni, nie wyobrażasz sobie jak się witają...
  ! A jeśli się nie widzą przez kilka dni, nie wyobrażasz sobie jak się witają...    

)
  ) 

)
 )  

Świeci słoneczko
  Świeci słoneczko  , ptaszki śpiewają ... a za moment deszcz lub grad...
  , ptaszki śpiewają ... a za moment deszcz lub grad...   I tak jest właśnie dzisiaj u mnie!
   I tak jest właśnie dzisiaj u mnie!   Zamierzałam skosić trawnik, ale nagle spadł duży deszcz i teraz jest za mokro!
  Zamierzałam skosić trawnik, ale nagle spadł duży deszcz i teraz jest za mokro!   Cieszę się z Tobą na te róże! Wiem jak to jest!
  Cieszę się z Tobą na te róże! Wiem jak to jest!    
  Ostatnio posadzone róże, na drugim i przedostatnim zdjęciu.  (jeszcze jedno mi niestety nie wyszło...  )
  Ostatnio posadzone róże, na drugim i przedostatnim zdjęciu.  (jeszcze jedno mi niestety nie wyszło...  ) 

Wiosna w pełni!
 Wiosna w pełni!  , ale gdybym z kolei wybrała drugi biegun, mogłoby być jeszcze gorzej
 , ale gdybym z kolei wybrała drugi biegun, mogłoby być jeszcze gorzej   

Poprzestanę więc na głaskaniu, drapaniu za uszkiem i pod brodą oraz przytulaniu ;)
  Poprzestanę więc na głaskaniu, drapaniu za uszkiem i pod brodą oraz przytulaniu ;) .
 . .
 . (nareszcie u nas słońce i  +12 w tej chwili na termometrze
    (nareszcie u nas słońce i  +12 w tej chwili na termometrze  )
 )

zrobię to na pewno jutro w pierwszej kolejności...
   zrobię to na pewno jutro w pierwszej kolejności...