jestem i ja .U mnie zima 4 dni trwała i się kończy
Nasionka tez juz jakieś kupiłem .jak tam zakupy u p.Marka

Bo co to za zima jak więcej wody niż śniegu?! Nie znoszę odwilży. Szczególnie po dużych opadach śniegu. Wszędzie płynie woda - ulicami, chodnikami, trawnikami.
 Bo co to za zima jak więcej wody niż śniegu?! Nie znoszę odwilży. Szczególnie po dużych opadach śniegu. Wszędzie płynie woda - ulicami, chodnikami, trawnikami. To tylko tak wygląda. To mój już 5 sezon na Forum (jak ten czas leci
 To tylko tak wygląda. To mój już 5 sezon na Forum (jak ten czas leci  ) i tylko 6 część. Są tacy co w ciągu roku robią 3-4 części. Historia mego wątku sięga 2008roku.
 ) i tylko 6 część. Są tacy co w ciągu roku robią 3-4 części. Historia mego wątku sięga 2008roku.  Zakupy bardzo udane. Tak bardzo, że postanowiła już nie zaglądać na Jego oferty
 Zakupy bardzo udane. Tak bardzo, że postanowiła już nie zaglądać na Jego oferty  Nasionek pewnie jeszcze troszkę kupię do kolekcji - przed tym trudno się bronić gdy w każdym sklepie będą już za kilka tygodni.
 Nasionek pewnie jeszcze troszkę kupię do kolekcji - przed tym trudno się bronić gdy w każdym sklepie będą już za kilka tygodni.  Zawsze siejesz marchewkę w styczniu?
 Zawsze siejesz marchewkę w styczniu?  Czy to tylko ten rok taki dziwny?
 Czy to tylko ten rok taki dziwny? ) rabaty. A poza tym pielenie, podlewanie, pielenie i podlewanie.
 ) rabaty. A poza tym pielenie, podlewanie, pielenie i podlewanie.

Dziękuję Ci za tyle miłych słów.
 Dziękuję Ci za tyle miłych słów.

Zamówiłam trochę liliowców, posadzę je pod modrzewiami. Będzie sprytniej kosić
 Zamówiłam trochę liliowców, posadzę je pod modrzewiami. Będzie sprytniej kosić  A ja oczyma duszy widzę kolorową wstęgę roślin...
 A ja oczyma duszy widzę kolorową wstęgę roślin...
 piękne
 piękne
 dobrze, że do mnie wpadłaś. Dzięki temu zauważyłam, że założyłaś świeży wątek.
 dobrze, że do mnie wpadłaś. Dzięki temu zauważyłam, że założyłaś świeży wątek. Ma też sklep internetowy.
 Ma też sklep internetowy. 

. Co do mieczyków to mam mieszane uczucia. Najbardziej mi się podobają u kogoś. Zastanawiam się kiedy założysz swój wątek. Masz bardzo ciekawy ogród i tyle pięknych roślin w nim.
. Co do mieczyków to mam mieszane uczucia. Najbardziej mi się podobają u kogoś. Zastanawiam się kiedy założysz swój wątek. Masz bardzo ciekawy ogród i tyle pięknych roślin w nim. 

Pokazujesz piękne wiosenno-letnie wspomnienia...ach te liliowce
 Pokazujesz piękne wiosenno-letnie wspomnienia...ach te liliowce   .....ale ja u ciebie widziałam juz prawdziwą tegoroczną wiosnę w ogrodzie
 .....ale ja u ciebie widziałam juz prawdziwą tegoroczną wiosnę w ogrodzie   ....to aż niesamowite, pogoda szaleje....teraz wszystko śpi pod białą kołderką.....zobaczymy jaki będzie widok jak śnieg stopnieje....mam nadzieję, ze roślinki dadzą radę
 ....to aż niesamowite, pogoda szaleje....teraz wszystko śpi pod białą kołderką.....zobaczymy jaki będzie widok jak śnieg stopnieje....mam nadzieję, ze roślinki dadzą radę  

Już się nie mogę doczekać
 Już się nie mogę doczekać  Na pewno znajdę coś dla siebie. Liliowców już kilkanaście zaklepałam, ale w miejscu pod modrzewiami zmieści się ich naprawdę dużo
 Na pewno znajdę coś dla siebie. Liliowców już kilkanaście zaklepałam, ale w miejscu pod modrzewiami zmieści się ich naprawdę dużo 

Liliowców też masz sporo, prawda? Są warte zakupu, bo mało wymagające.
 Liliowców też masz sporo, prawda? Są warte zakupu, bo mało wymagające. Mam nadzieję, że będzie dobrze. W zeszłym roku tak się martwiliśmy wszyscy długą i mroźną zimą, a nie było tak źle w sumie. W mieście śniegu coraz mniej, ale na działkach nie deptany leży sobie w najlepsze. Na liliowce zawsze znajdę gdzieś miejsce. Całkiem dużo mam jeszcze trawnika
 Mam nadzieję, że będzie dobrze. W zeszłym roku tak się martwiliśmy wszyscy długą i mroźną zimą, a nie było tak źle w sumie. W mieście śniegu coraz mniej, ale na działkach nie deptany leży sobie w najlepsze. Na liliowce zawsze znajdę gdzieś miejsce. Całkiem dużo mam jeszcze trawnika   
  Liliowce rosną i wyglądają dobrze w zasadzie wszędzie.
 Liliowce rosną i wyglądają dobrze w zasadzie wszędzie.