Pasja
-
mm-complex
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pasja
Oj zdecydowanie wolę letnią odsłonę ścieżki
Piekny zadbany zakatek
Wieczorna fotka klimatyczna 
marzenia się spełniają! Dana
powtórzę za Martą - ale śniegu! fajnie to wygląda i na taki urlop mogłabym pojechać... piękne widoki, grzane wino, kominek... może chociaż namiastkę sobie w domu zafunduję? 
odpoczywaj Kasia, i wrzuć zdjęcia
odpoczywaj Kasia, i wrzuć zdjęcia
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
To prawda, klimat w Polsce mocno zróżnicowany, kto by pomyślał. Jednym wyłażą przebiśniegi ,a innych zasypuje śnieg
Oj jest grzane winko, jest
Jestem tak wykończona że nie mam siły wkleić nic poza wspomnieniem letnim ....które się nawinęło....

Uploaded with ImageShack.us
Oj jest grzane winko, jest

- magenta

- Kontakt:
Ewa, ja też odkryłam begonię dopiero w tym roku. Z pewnością będzie u mnie w skrzynkach , koszyczkach i w co tam jeszcze upchnę i to zdecydowanie biała
Pogoda w górach była siąpiąca i fotek nie udało mi się zrobić, a dziecków na nartach nie będę wklejać
Chyba ,że M na desce ....
(zginęłabym śmiercią nienaturalną...)
Pogoda w górach była siąpiąca i fotek nie udało mi się zrobić, a dziecków na nartach nie będę wklejać
Chyba ,że M na desce ....
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Strzeż się takiego niesławnego końca
Poszukaj raczej zdjęć ogrodu latem
Begonie mam od dawna, wynoszę je na cienistą rabatę. Wybierałam raczej żółte i czerwone, a białej mi brakuje. Nadrobię wiosną.
- Sure

- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Zdjęcie wspominkowe jest "budujące", choć ja zimę i tak lubię. U nas zdecydowanie się kończy, przynajmniej ta odsłona. Zamierzałam skoczyć jutro na narty na Wieżycę, ale nici z planów, już trawka przebija spod śniegu... ;)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- magenta

- Kontakt:
Ewa ja też z begoniowym koszykiem spacerowałam po ogrodzie , ale jak mi się zapomniało to stał w pełnym słońcu i przetrwał.
Agu niecierpki wydają mi się trudne w uprawie, ale może się mylę. Dwa razy kupiłam takie mini koszyczki w auchanie i nic z tego nie wyszło
Pewnie sadzonki za malutkie.
Czas miło spędzamy, ja co prawda nieaktywnie, ale powzięłam postanowienie, że od przyszłego roku wznowię przygodę z nartami. Cieszy mnie radość dzieciaków, grzane winko w karczmie i piękny widok na stok
Spędzam Dzięki nim sporo czasu na świeżym powietrzu.Dzisiaj bardzo mokry śnieg padał ale dopiero po południu.
Agata jeśli lubisz narty korzystaj póki co, bo chyba niewiele zimy zostało.
Nie wkleję zdjątek z gór , ale udało mi się obfocić pensjonatowy ogródek ledwo wystający spod śniegu. Ażmnie korci,żeby go zobaczyć latem
Jest w nim choinka którą bym chciała mieć, taka właśnie wąska idealna na moja nowa rabatę
. Może wiecie jaka to odmiana?

Agu niecierpki wydają mi się trudne w uprawie, ale może się mylę. Dwa razy kupiłam takie mini koszyczki w auchanie i nic z tego nie wyszło
Czas miło spędzamy, ja co prawda nieaktywnie, ale powzięłam postanowienie, że od przyszłego roku wznowię przygodę z nartami. Cieszy mnie radość dzieciaków, grzane winko w karczmie i piękny widok na stok
Agata jeśli lubisz narty korzystaj póki co, bo chyba niewiele zimy zostało.
Nie wkleję zdjątek z gór , ale udało mi się obfocić pensjonatowy ogródek ledwo wystający spod śniegu. Ażmnie korci,żeby go zobaczyć latem

Kasiu, widoki urokliwe, a sosenka faktycznie jak ulał pasująca na Twoją nową rabatę 
nie znam tej odmiany i nie ma takowej w mojej biblii... obawiam się, że to sosenka z tych pospolitych odmian, która w takim ładnym pokroju sobie rośnie... poklikaj może na sosny u Kurowskich - może któraś wyda się zbliżona w wyglądzie i da się zidentyfikować...
linkuję jeszcze ciekawą stronę o ogrodach iglastych, z opisami roślin - może coś Cię zainspiruje...
nie znam tej odmiany i nie ma takowej w mojej biblii... obawiam się, że to sosenka z tych pospolitych odmian, która w takim ładnym pokroju sobie rośnie... poklikaj może na sosny u Kurowskich - może któraś wyda się zbliżona w wyglądzie i da się zidentyfikować...
linkuję jeszcze ciekawą stronę o ogrodach iglastych, z opisami roślin - może coś Cię zainspiruje...
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasia, to chyba cos nie tak robilas z tymi niecierpkami - bo moje tez z tych Auchanowskich pakowanych po 10 i to jeszcze po przecenie za 2 zloty kupowane a wyrosly ze hej.
W tym roku tez biale begonie beda u mnie
jedynie czego to obawiam sie przy bialych deszczu, moze nie potrzebnie?
W tym roku tez biale begonie beda u mnie
- magenta

- Kontakt:
Agu może i pospolita, ale do tej pory w żadnym ogrodniczym nie namierzyłam. Ta stronka z iglakami całkiem ok, można poszperać w odmianach.
Jule kompletny niewypał u mnie z tymi z auch. , dwa razy podchodziłam do tematu. Nie wiem co robiłam nie tak
Begonia w zeszłe lato non stop na deszczu bo taka była pogoda, troszkę brzegi robiły się brązowe, ale nieznacznie i do mrozów kwitła
Jule kompletny niewypał u mnie z tymi z auch. , dwa razy podchodziłam do tematu. Nie wiem co robiłam nie tak
Begonia w zeszłe lato non stop na deszczu bo taka była pogoda, troszkę brzegi robiły się brązowe, ale nieznacznie i do mrozów kwitła