Bardzo klimatyczne miejsce na pewno o niebo lepsze niż Sosnowiec !
ra_barbara pisze:Witajcie,witajcie![]()
![]()
To i tak macie szczęście że przy dzisiejszych kolejkach do specjalistów nie musi czekać latami.
Mąż nie mógł czekać ,bo miał już kilka operacji w tej klinice,opasali mu siatkówki w obu oczach w lewym się nie udało.Nie napiszę jaka sławna p. dyrektor się do tego przyczyniła(już tam nie pracuje).
Ja nie czekałam w kolejce do rejestrowania, wczesny ranek i ok.200pacjentów w kolejce, poszłam bezczelnie na izbę przyjęć i udało się bo akurat tego dnia był ostry dyżur a nie wiedziałam wcześniej,oczywiście wysyłano nas do okulistyki w Sosnowcu,nie dałam się zbyć.Podsuwam pomysł,w razie czego trzeba "walić" prosto na Izbę Przyjęći nieco pozmyslać czasem, ja nie musiałam.No jakos trzeba się przepchać przez ten niesprawiedliwy,obojętny świat
Ta operacja powinna być natychmiast a trzeba czekać miesiąc.Mąż musi uważac na każdy ruch,skłon wstawanie z fotela,łóżka,żadnych stresów,a psychika u niego szwankuje bo od kilku lat ma sklonności depresyjne
![]()
No i się martwię,bo gdyby nie daj Boże stracił wzrok...............Nie chcę pisać czarnych scenariuszy lecz obawy mam.
teksanski pisze:Jam mam pytanie odnośnie tych szydełkowych fiołków.Czy sama je Pani robiła ???
ra_barbara pisze:E@K66 pisze:Witam cie także zazdroszczę ci tej wsi ,to moje marzenie tak zamieszkać ale to jest w moim przypadku nie realne chyba że wygram w lotto