Dziękuję za foto "kulek". Prezencja niezła ale w końcu mam już mieszane odczucia. Mnie również chodziło głównie o roślinki ulokowane na wysokościach, chyba, że doniczkę jakoś dodatkowo przymocować aby kula nie przeważała.... Pokombinuję
Zielone Doroty
- Chrapka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2011, o 00:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielone Doroty
Oooo widzę udane zakupy ostatnio. Gratuluję zwłaszcza Oncidium-pięknie się prezentuje. Kolorowo tam u Ciebie 
Dziękuję za foto "kulek". Prezencja niezła ale w końcu mam już mieszane odczucia. Mnie również chodziło głównie o roślinki ulokowane na wysokościach, chyba, że doniczkę jakoś dodatkowo przymocować aby kula nie przeważała.... Pokombinuję
Dzięki raz jeszcze. No i czekamy na więcej roślinnych fotek 
-
Adam12222
- 1000p

- Od: 30 maja 2011, o 15:50
- Kontakt:
Dorotko a jak tam twoje cytrusy ??
Mają jakieś owoce??
Mają jakieś owoce??
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Hmmmm fajne kule jak to kule ;) ale te kwiaty bombastyczne !
- mniodkowa

- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Dorotka dawno mnie tu nie było
ale jak przyszłam to aż nie wiem co chwalić, czy te fiołeczki, czy falki czy tego hipka
ale pochwalę hipka bo zakochałam się
Ania ja myślę, że wtedy bys raz na 2 tygodnie tego drapaka wyciągała, bo podejrzewam, że skoro raz w tygodniu podlewasz kwiatka na wysokości to nie wlewasz w niego tyle wody co pomieści kula, hm? wg moich obliczeń kula byłaby takim dwukrotnym podlaniem.. chyba dobrze kombinuję...?
zawsze możesz upchać kulkę od strony ściany i o nią ją oprzeć
Stokrotkania pisze:Raz na tydzień to dla mnie bez sensu, myślałam, że taka kula na dłużej starcza. Raz na tydzień to i ja biorę drapkę i wspinam się na kwietnik, to tylko dodatkową robotę bym sobie zrobiła.
Ania ja myślę, że wtedy bys raz na 2 tygodnie tego drapaka wyciągała, bo podejrzewam, że skoro raz w tygodniu podlewasz kwiatka na wysokości to nie wlewasz w niego tyle wody co pomieści kula, hm? wg moich obliczeń kula byłaby takim dwukrotnym podlaniem.. chyba dobrze kombinuję...?
Chrapka pisze:Mnie również chodziło głównie o roślinki ulokowane na wysokościach, chyba, że doniczkę jakoś dodatkowo przymocować aby kula nie przeważała....
zawsze możesz upchać kulkę od strony ściany i o nią ją oprzeć
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- doromichu

- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- mmaryla

- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Ale piękne okazy cytrusów, a te owoce, wprost nieprawdopodobne ze można je wyhodować na parapecie 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Dorotko, niebywałe te cytryny. Już nie mówię o wartościach praktycznych, ale jaka to ładna ozdoba.
A kule w doniczkach też ozdabiają parapet, chociaż trzeba je uzupełniać co tydzień.
Byłam w twoim wątku ogrodowym, ale w ogóle go zaniedbałaś. Szkoda, bo z pewnością wiećej się dzieje nawet w najmniejszym ogródeczku niż na największym parapecie. Chyba się ze mną zgodzisz?
A kule w doniczkach też ozdabiają parapet, chociaż trzeba je uzupełniać co tydzień.
Byłam w twoim wątku ogrodowym, ale w ogóle go zaniedbałaś. Szkoda, bo z pewnością wiećej się dzieje nawet w najmniejszym ogródeczku niż na największym parapecie. Chyba się ze mną zgodzisz?
- doromichu

Wandziu juz dodalam zdjecia,calosci raczej nie zrobie,bo moja suka troche pobuszowala 
-
Adam12222
- 1000p

- Od: 30 maja 2011, o 15:50
- Kontakt:
Ale piękne cytrus ki łał i jeszcze aż tyle

Moje roślinki:
- Wiktoria_W

- Od: 21 sty 2011, o 03:14
Cytrusy wyglądają super smakowicie
, a Twoje parapety są pełne cudowności
. Bardzo spodobała mi się szeflera o wyrazistych kolorach
.
- kociara

- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Trzymam za azalię bo ja mam nieszczególną do niej rękę , już dawno z nich zrezygnowałam. Oncidum rozświetla
świat w tej ponurej porze roku naprzemiennie z cytruskami .
Doniczek sporo to i hodowla się zapowiada na poważne przedsęwzięcie , kule popieram choć jeszcze się ich nie dorobiłam.
A tak w ogóle - to pięknie u Ciebie
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
- doromichu

Kochani nowosci kilka-zdjecia pozniej i odpisze tez pozniej,musze sie ogarnac po zakupach 
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Już czekkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm na fotki 
- doromichu

- doromichu

zapomnialam jeszcze dodac,ze sztuka tyko 3 funta z groszami i ja wzielam 3 ostatnie
Krysiu dziekuje coraz wiecej mnie na wiosne bierze a i Ciebie dlugo nie bylo-zreszta u nas w sklepach juz pojawiaja sie wiosenna oferta
Wiktorio tak wygladaja i sa smaczne,ale mnie mniej soczyste od sklepowych -pewnie z powodu braku slonca
Adamku dziekuje az tyle i teraz 3 wiecej
Wandziu dziekuje cytrusy interesowaly mnie od dawna -jeszcze dawno temu w Polsce
Marylo dziekuje-tak trzymam je zima na parapecie w sypialni-okno poludniowe i wylaczony grzejnik a latem na dworze
Krysiu dziekuje coraz wiecej mnie na wiosne bierze a i Ciebie dlugo nie bylo-zreszta u nas w sklepach juz pojawiaja sie wiosenna oferta
Wiktorio tak wygladaja i sa smaczne,ale mnie mniej soczyste od sklepowych -pewnie z powodu braku slonca
Adamku dziekuje az tyle i teraz 3 wiecej
Wandziu dziekuje cytrusy interesowaly mnie od dawna -jeszcze dawno temu w Polsce
Marylo dziekuje-tak trzymam je zima na parapecie w sypialni-okno poludniowe i wylaczony grzejnik a latem na dworze