Chciałabym zamówić nasiona z zagranicy, ale nie będzie to jakaś wielka ilość. Zależy mi na tym żeby posiadały numer polowy. Czy ktoś z Was również planuje zamówienie? Chętnie bym się podłączyła żeby zmniejszyć koszty

Przeglądam ofertę i bardzo mi się podoba. Wybrałabym sporo pozycji. Tomku, czy jak się zdecydujesz coś stamtąd zamawiać dasz znać?blabla pisze:Większość zamówień w tym sezonie już złożyłem. Zastanawiam się jeszcze nad Berchtem, właśnie pojawiła się nowa oferta: http://www.bercht-cactus.nl/
banditoo wiem, że ma zamiar złożyć zamówienie w MesaGarden, w swoim wątku o tym pisał na którejś stronie przed świętami jak się nie mylę, ale Tomek (blabla) poradził mu poczekać aż będzie nowa oferta podobno ma być niebawem, ja już się pytałem też o podpięcie się pod zamówienie w MG, na razie czekam jak będzie nowa oferta nasion z pewnością banditoo da znaćpopiolek69 pisze:Witam, miałbym pytanko co do zamawiania nasion w mesa czy ktoś może będzie składał takowe a jeśli nie to może ktoś podpowie jak do tego się zabrać po kolei ponieważ nie zamawiałem i nie wiem co i jak