Moje hobby
Pozdrowionka
Leszek i Daisy odpisałam wam zaraz dołącze kilka fotek z moimi roślinkami
i moimi przyjaciółmi zamieszkującymi mój ogródek to namiastka
, będę przesyłała kolejne zdjęcia pa Aneczka
Raj
Raj cd.
Pozdrowionka
witajcie wszyscy którzy mnie odwiedzacie Leosta dziękuję za za twój link obejrzałam ogródek jest bardzo ładny szczególnie te piwonie
są wspaniałe
Leszku jak zdobyłeś link
dzięki za odpowiedz już nie długo zamieszczę kolejne fotki 
Leszku ,to nie karp tylko karaś złocisty ikrę przyniosły mi do stawku dzikie kaczki miałam przez 1 sezon parkę stanowiły ozdobę cudnie to wyglądało ja jestem młodsza od ciebie mam 35 lat ale podziwiam ludzi którzy wytrwale mimo wieku realizują swoje marzenia Aneczka
Leszku jak zdobyłeś link
Leszku ,to nie karp tylko karaś złocisty ikrę przyniosły mi do stawku dzikie kaczki miałam przez 1 sezon parkę stanowiły ozdobę cudnie to wyglądało ja jestem młodsza od ciebie mam 35 lat ale podziwiam ludzi którzy wytrwale mimo wieku realizują swoje marzenia Aneczka
Podziękowanie
Dorotko masz piękne róże wiem kupiłaś za grosze ale z fotek widać że je starannie pielęgnujesz i odwdzięczają ci się ja mam dwie róże pnące fotki zamieszczę jak pisałam niskich róż nie mogę mieć ze względu na jamniczki moje pieski
zima w ogrodzie też jest piękna ,miejmy wszyscy nadzieję,że wiosna wreszcie zawita 
-
Grzegorz B
Aneczko co by nie pisać i tak wiadomo, że ogrodniczka z Ciebie znakomita. Wystarczy spojrzeć na te fotki i już widać perfekcję. Widzę, że masz skalniaka, a jak skalniak nie mogło się obejść bez rojników
. Mi się one bardzo podobają, mimo że takie minimalistyczne a jednak tak dostojne i wytworne. Chyba lubisz niecierpki, bo widzę ich sporą ilość i tawułka. Czy tawułkę masz na słońcu, czy w półcieniu
I jeszcze domownicy, SUPER!!!, jak żaba w oczu to prawie jak w "dziczy" he he. A co to za ryba na pierwszej fotce
Czekam na kolejne fotki 
-
przemek1136
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu na naszym forum. Nie piszesz skąd jesteś i nie zamieszczasz aktualnych zdjęć ale te z poprzedniego sezonu są całkiem, całkiem. Czy na ostatnim Twoim zdjęciu z 25.03.2008 to słonecznica (Delosperma) bo kwiatki mają taki nietypowy kolor (zwłaszcza środek)? Ja mam słonecznicę wysokogórską ale ona kwitnie na żółto i chyba miała za dużo wilgoci zimą bo odbija zaledwie w paru miejscach. Miłego dnia. Przemek
Witajcie
pozdrawiam wszystkich :!Leosta czekam na odpowiedz co z piwoniami
odczytaj prywatne posty wysłałam ci zapytanko,witaj Przemku tak to słonecznica kupiłam ją w zeszłym roku ale zapomniałam zabrać do domu nie wiem czy ta odmiana mi przetrzyma,fotki mam z teraz ale ogród wygląda typowo zimowo postaram się zamieścić ,pozdrawiam też ciebie Grzegorzu
wstawiajcie swoje fotki jak macie
Mam pytanko czy ktoś kolekcjonuje rozwary i dzwonki karpackie Aneczka-moje hobby
Mam pytanko czy ktoś kolekcjonuje rozwary i dzwonki karpackie Aneczka-moje hobby
-
przemek1136
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.