Nie będę nigdy miała u siebie dywanowego trawnika, więc niech sobie śmieci. A wiatry też u mnie hulają, jak to na Pomorzu, to będą sprzątać.
Majeczko, a Ciebie przepraszam za to uprawianie prywaty na Twoim wątku

jak lubisz kolor w ogrodzie, a wydaje mi się, że tak, to ja bym podsadziła Chippendaile. Niezawodna, dobre kolory do tych, które już masz. Pokazałam ja dziś możesz zerknąć. Ona ma trochę przerwy w kwitnieniu,  podsadź również granatową lawendę, będzie super. możesz mnie kiedyś zaprosić i pokazać ten zakątek.
  jak lubisz kolor w ogrodzie, a wydaje mi się, że tak, to ja bym podsadziła Chippendaile. Niezawodna, dobre kolory do tych, które już masz. Pokazałam ja dziś możesz zerknąć. Ona ma trochę przerwy w kwitnieniu,  podsadź również granatową lawendę, będzie super. możesz mnie kiedyś zaprosić i pokazać ten zakątek.
 Małgosiu, wprost przeciwnie, super, że dyskusja Ci pomogła wybrać różyczkę.
 Małgosiu, wprost przeciwnie, super, że dyskusja Ci pomogła wybrać różyczkę.  

jak urośnie to będzie taka
  jak urośnie to będzie taka   . Piano musiałam robić z dołu ,bo było jak dla mnie za wysokie.
 . Piano musiałam robić z dołu ,bo było jak dla mnie za wysokie.
 masz już Chippendaile, to super. Dobrze żeby róże dały czadu, a lilie niech się troche uspokoją
  masz już Chippendaile, to super. Dobrze żeby róże dały czadu, a lilie niech się troche uspokoją   Zaraz Ci napiszę.
 Zaraz Ci napiszę.

Beatko,
 Beatko,   byłam u Ciebie i widziałam tam piękne nieznajome.
  byłam u Ciebie i widziałam tam piękne nieznajome.   Chippendaile kupisz spokojnie, To piękna rabatówka, warto ja mieć.
 Chippendaile kupisz spokojnie, To piękna rabatówka, warto ja mieć. 
 Moniczko, Piano kwiat, dojrzała porzeczka, chociaż Gosia ? Deirde określała ten kolor jako czerwień cynamonowa. Może, to jest sprawa postrzegania kolorów albo rzeczywiście mój ma inny odcień..
 Moniczko, Piano kwiat, dojrzała porzeczka, chociaż Gosia ? Deirde określała ten kolor jako czerwień cynamonowa. Może, to jest sprawa postrzegania kolorów albo rzeczywiście mój ma inny odcień..

Mnie się podobało pierwsze.
 Mnie się podobało pierwsze.
 pierwsze czyli ta kremowa róża. Mnie też, ale powiedz to może być. wiosna zmienimy jak nam zakwitną nowe królowe
 pierwsze czyli ta kremowa róża. Mnie też, ale powiedz to może być. wiosna zmienimy jak nam zakwitną nowe królowe