Pięknie to ujęłaś
Ankowo cz.3
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ankowo cz.3
Droga Zielona Aniu
dziękuję za urocze fotki, miłe słowa i "Zieleń"
Pięknie to ujęłaś
Pięknie to ujęłaś
Zdjęcie z trzema kropelkami... ach... brak słów
Masz rację z tą zielenią... często jej nie doceniamy, traktując jako tło, ale czymże jest obraz bez tła?
To doskonałe i niezbędne dopełnienie ogrodu...
Masz rację z tą zielenią... często jej nie doceniamy, traktując jako tło, ale czymże jest obraz bez tła?
To doskonałe i niezbędne dopełnienie ogrodu...
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Piękne bombonierki pełne koloru!
Uf.... Czyli Lavaglut zagospodarowana... Jakie tam sępienie... wciskam nadwyżki !

Uf.... Czyli Lavaglut zagospodarowana... Jakie tam sępienie... wciskam nadwyżki !
A pogoda noworoczna, że masz babo placekale na inne zjawiska pogodowe analogie do słodyczy znaleźć -ot będzie wyzwanie na przyszłość.
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zapraszam do mnie na noworoczną pogodęaleb-azi pisze: A pogoda noworoczna, że masz babo placek
- Zielona_Ania

- Od: 2 mar 2010, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko, dziękuję bardzo
. A spacer po trawie by się przydał w ramach odstresowania.
Dziękuję Halinko
Gorzatko ja śmiem twierdzić że to pozostałe kolory są dopełnieniem ogrodu, a zieleń to królowa.
Siberio, ktoś już wymyślił to hasło, ale to absolutna prawda
Izuś, no i co ja mam z Tobą zrobić
Pamelko, wszystkie pogodowe zmiany rejestrujesz, u Ciebie mogłam sobie przypomnieć jak wygląda ogród przy śniegu, ja nie zrobiłam zdjęć jak padał w Krakowie, gapa.
W związku z problemami, jakie mogą wyniknąć z długości wątku, obecny zamykam. Dziękuję wszystkim zaglądającym tu osobom, zarówno stałym gościom, jak i okazjonalnym. Dziękuję za Wasze uwagi, komentarze, dyskusje, za humor, za zdjęcia. I liczę że mnie odnajdziecie,w kolejnej część Ankowa, kiedy już powstanie
Dziękuję Halinko
Gorzatko ja śmiem twierdzić że to pozostałe kolory są dopełnieniem ogrodu, a zieleń to królowa.
Siberio, ktoś już wymyślił to hasło, ale to absolutna prawda
Izuś, no i co ja mam z Tobą zrobić
Pamelko, wszystkie pogodowe zmiany rejestrujesz, u Ciebie mogłam sobie przypomnieć jak wygląda ogród przy śniegu, ja nie zrobiłam zdjęć jak padał w Krakowie, gapa.
W związku z problemami, jakie mogą wyniknąć z długości wątku, obecny zamykam. Dziękuję wszystkim zaglądającym tu osobom, zarówno stałym gościom, jak i okazjonalnym. Dziękuję za Wasze uwagi, komentarze, dyskusje, za humor, za zdjęcia. I liczę że mnie odnajdziecie,w kolejnej część Ankowa, kiedy już powstanie