Moje zielone nieszczęścia - anoli
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Taką doniczkę mam na siewki, właśnie po kaktusiku. Ale wtedy zajmowałyby całą powierzchnię, a jak kaktusy podlewam od góry - to by utrudniło sprawę :P
Lirek to zdobyczna sadzonka, ale kiedyś w marketach był wysyp - jakiś miesiąc temu. Tylko on młode listeczki ma lśniące, stare są matowe - przynajmniej u mnie. Martwiłam się, czy się w ogóle ukorzeni - ale w wodzie po 3 tygodniach miał już porządne korzonki
Dziś rano podreptałam do kwiaciarni, myślałam o zakupie kaktusów, ale takie maleńkie były po 14 zł
Lirek to zdobyczna sadzonka, ale kiedyś w marketach był wysyp - jakiś miesiąc temu. Tylko on młode listeczki ma lśniące, stare są matowe - przynajmniej u mnie. Martwiłam się, czy się w ogóle ukorzeni - ale w wodzie po 3 tygodniach miał już porządne korzonki
Dziś rano podreptałam do kwiaciarni, myślałam o zakupie kaktusów, ale takie maleńkie były po 14 zł
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
I jeszcze listeczek mojego trzeciego cissusa. Kochani szukam innych odmian tej roślinki, może ktoś chciałby się za coś zamnienić?

Coż czasem, ale nie często zdażają się w markertach takie po 6 zł malutkie, ale są zazwyczaj wymęczone. A ceny w Wawie często powalają

Coż czasem, ale nie często zdażają się w markertach takie po 6 zł malutkie, ale są zazwyczaj wymęczone. A ceny w Wawie często powalają
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- effa

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Normalnie rozbój w biały dzień. Też chciałam sobie kilka kupić, ale czekam aż ceny będą odpowiednie. Na kiermaszu u nas były kiedyś za 3zł, mam nadzieję, że zrobią jeszcze taką "promocję"...anoli pisze:Dziś rano podreptałam do kwiaciarni, myślałam o zakupie kaktusów, ale takie maleńkie były po 14 zł