Mnie bardzo spodobał się ten długi wijący się pnącz? Widać że goni ze wzrostem, to lubię

kujące to milusińscy mojej córki ,Ten długi wijący pnącz to hoja mojego M -Australis bardzo szybko puszcza pędy , będę musiała znaleść jej nowe miejsce, bo na parapecie już się nie zmieści.
 kujące to milusińscy mojej córki ,Ten długi wijący pnącz to hoja mojego M -Australis bardzo szybko puszcza pędy , będę musiała znaleść jej nowe miejsce, bo na parapecie już się nie zmieści.   dziękuję za informacje  już sobie popisałam co sukulent ,a co kaktus .Multiflora szaleje ze wzrostem , chciałam poczekać do wiosny odciąć i ukorzenić .Teraz obawiam się ,że mogłaby się nie przyjąć .
  dziękuję za informacje  już sobie popisałam co sukulent ,a co kaktus .Multiflora szaleje ze wzrostem , chciałam poczekać do wiosny odciąć i ukorzenić .Teraz obawiam się ,że mogłaby się nie przyjąć . 

Tereniu no ten listek chyba bardzo chciał pokazać się Tobie z jak najlepszej strony
  Tereniu no ten listek chyba bardzo chciał pokazać się Tobie z jak najlepszej strony   a tak serio to Ty masz takie ręce, że chyba kij od szczotki też by Ci zakwitł
  a tak serio to Ty masz takie ręce, że chyba kij od szczotki też by Ci zakwitł   

Alicjo ekspertem w hojach to ja nie jestem .Podlewam ją jak ma sucho , kiedyś zaczęły jej żółknąć liście  więc ja pryskałam wodą jak hibiskusy  i raz zastosowałam oprysk na robaki i pomogło .Nie wiem co u Ciebie może być przyczyną .Popytaj tutaj na forum u dziewczyn co są specjalistkami w hoi .
 Alicjo ekspertem w hojach to ja nie jestem .Podlewam ją jak ma sucho , kiedyś zaczęły jej żółknąć liście  więc ja pryskałam wodą jak hibiskusy  i raz zastosowałam oprysk na robaki i pomogło .Nie wiem co u Ciebie może być przyczyną .Popytaj tutaj na forum u dziewczyn co są specjalistkami w hoi .

.
  .
 Tak w ogóle masz przepiękne fiołki, bardzo miło się je ogląda
 Tak w ogóle masz przepiękne fiołki, bardzo miło się je ogląda

Teresko
 Teresko  

oj bardzo boli serce jak trzeba  ściąć kwiatka .Za to potem możemy cieszyć sie ładną rosliną i kwiatami .
 oj bardzo boli serce jak trzeba  ściąć kwiatka .Za to potem możemy cieszyć sie ładną rosliną i kwiatami .

Twoje fiołeczki jak zwykle przeurocze.A i córci kolekcja już pokazna,gratulacje.No i coś dla siebie wypatrzyłam-oczywiście cudne hojki.Pozdrawiam
 Twoje fiołeczki jak zwykle przeurocze.A i córci kolekcja już pokazna,gratulacje.No i coś dla siebie wypatrzyłam-oczywiście cudne hojki.Pozdrawiam