Pozdrawiam Mariusz

no ,ale cóż...
 no ,ale cóż...

.
 .
 Święta,Święta i po Świętach...
 Święta,Święta i po Świętach...  

W dzień jest ok 17-18*C a nocą spada o jakieś 2-3*C. Jak na dworze było chłodniej ubiegłego roku to było ok. bo temperatura był a niższa a teraz sama nie wiem gdzie je mam ustawić aby miały chłodniej.
  W dzień jest ok 17-18*C a nocą spada o jakieś 2-3*C. Jak na dworze było chłodniej ubiegłego roku to było ok. bo temperatura był a niższa a teraz sama nie wiem gdzie je mam ustawić aby miały chłodniej.  

Jolu - u mnie jest identycznie. A tak naprawdę to moja kolekcja jest co najwyżej średnia - znam takich co to ho, ho! i więcej tych roślin mają! :PMoja choroba hojowa jest mocno ograniczona przez brak miejsca na parapetach, niestety nie chcą się rozciągać.
Również mam taką nadzieję. Pierwsze przyszłoroczne spotkanie prawdopodobnie już w marcu - serdecznie zapraszam!Mam nadzieję że spotkamy się w realu na którymś spotkaniu grupy lubelskiej.

Arleto - w tej chwili jest im zdecydowanie za ciepło - tym bardziej tym które hodujesz bo są od nich dużo bardziej ciepłolubne rodzaje.zastanawiam czy aby nie za ciepło mam na parapecie dla moich kłujaczków. W dzień jest ok 17-18*C a nocą spada o jakieś 2-3*C.
 Gotowe się wyciągnąć i nie kwitnąć...
 Gotowe się wyciągnąć i nie kwitnąć...