Możesz skorzystać z rozwiązań na forum .
Ja już miałam ogród jak zaczęłam bywać na forum i trudno mi znaleźć teraz miejsce na rośliny które jeszcze bym chciała .
Genia

.
 . Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej. czy co nie wyłazi i SZOK!!!
  czy co nie wyłazi i SZOK!!! 

myślisz, że będzie w tym roku jeszcze zima? bo już się serio zastanawiam, czy im nie zdjąć tych kubraczków...
 myślisz, że będzie w tym roku jeszcze zima? bo już się serio zastanawiam, czy im nie zdjąć tych kubraczków...

.
 . .
 . .
 .

Jakie piękne słońce dziś świeci
  Jakie piękne słońce dziś świeci   

- a jak pomyślę, że zapowiadają mróz na przyszły tydzień to się płakać chce.
  - a jak pomyślę, że zapowiadają mróz na przyszły tydzień to się płakać chce.

Bardzo lubię takie naturalne,kolorowe żywopłoty o jakich pisała Klarysa ale... Dobrze by było uwzględnić co masz za płotem, czy sąsiada czy las. Ja musiałam się odgrodzić od sąsiada z jednej strony a z drugiej, zachodniej strony od otwartego pola i drogi. Postawiłam na tuje brabant. Rośnie szybko, mało wrażliwy na wszystko a jak się go za mocno nie strzyże to wygląda naturalnie, Z jednej strony się nie zdążyłam 'obsadzić' i sąsiad postawił obrzydliwy betonowy mur.
 Bardzo lubię takie naturalne,kolorowe żywopłoty o jakich pisała Klarysa ale... Dobrze by było uwzględnić co masz za płotem, czy sąsiada czy las. Ja musiałam się odgrodzić od sąsiada z jednej strony a z drugiej, zachodniej strony od otwartego pola i drogi. Postawiłam na tuje brabant. Rośnie szybko, mało wrażliwy na wszystko a jak się go za mocno nie strzyże to wygląda naturalnie, Z jednej strony się nie zdążyłam 'obsadzić' i sąsiad postawił obrzydliwy betonowy mur.  czego nikomu nie życzę.
 czego nikomu nie życzę.