Jest na mojej liście, kocham taki róż.

Witaj Jatra OBSERWUJE Twoje fiołeczki i widze że masz je co raz piękniejsze.czekam na dzieci może też nabęde takie.Pozdrawiam
 Witaj Jatra OBSERWUJE Twoje fiołeczki i widze że masz je co raz piękniejsze.czekam na dzieci może też nabęde takie.Pozdrawiam 

, mój liścior siedzi w ziemi od września i nic, willodene siedzi w żwirku, królweski rubin mi puścił malutkiego korzonka więc poszedł do mieszanki żwirku z ziemią, a Elizabeth moja malutka piękność mniej rośnie, bo jest mniej słoneczka, ale wygląda dobrze i pojawiają się ciapki na listkach
, mój liścior siedzi w ziemi od września i nic, willodene siedzi w żwirku, królweski rubin mi puścił malutkiego korzonka więc poszedł do mieszanki żwirku z ziemią, a Elizabeth moja malutka piękność mniej rośnie, bo jest mniej słoneczka, ale wygląda dobrze i pojawiają się ciapki na listkach  .
. 

.
 . 

Powodzenia
 Powodzenia  

dziękuję bardzo i cieszę się ,że trafiłam w Twój gust .
 dziękuję bardzo i cieszę się ,że trafiłam w Twój gust . dziękuję i głowa do góry  jeszcze troszkę, a wszystkie fiołki zakwitną Tobie jak w kwiaciarni .Odmianowe są po prostu delikatniejsze i wrażliwsze ,tak mi się wydaje
 dziękuję i głowa do góry  jeszcze troszkę, a wszystkie fiołki zakwitną Tobie jak w kwiaciarni .Odmianowe są po prostu delikatniejsze i wrażliwsze ,tak mi się wydaje   
  Szaro , buro chociaz w domu kolorowo i zaraz weselej się robi .
 Szaro , buro chociaz w domu kolorowo i zaraz weselej się robi .  
  to kwiat Angeli ciemniejszy róż wpadający lekko w purpurę ,zakończony złoto zieloną falbaneczką .Listeczka ciemne też na końcach  delikatnie pofalowane  i jakby podwinięte. Na zdjęciu wyszła jaśniejsza.
 to kwiat Angeli ciemniejszy róż wpadający lekko w purpurę ,zakończony złoto zieloną falbaneczką .Listeczka ciemne też na końcach  delikatnie pofalowane  i jakby podwinięte. Na zdjęciu wyszła jaśniejsza.