Zobaczymy co przyszły,różany sezon nam zgotuje.
 Zobaczymy co przyszły,różany sezon nam zgotuje.Jadziu a co byś wiosną kupowała a tak masz już plan-okrywówki.Nie wszystko na raz-no nie?
Edulkotku-no jak musi to musi mieć towarzystwo ale wiem,że odległości u Ciebie będą zachowane to baron będzie się czuł jak soliter.Wiesz a w profilaktykę to mocno wierzę.
Aga, a tam ,kalika.Jak takie cuda produkujesz to zdrowa z Ciebie kobitka jak rydz a to to tylko czasowa,mała niedyspozycja.

Ta też miała być zdrowa i wigorna.Czekam jeszcze rok,może rzeczywiście taka będzie.Pnącym trzeba dać czas.

Lichtkonigen Lucia

jak tak dalej pójdzie to mi się miejsce na liście skończy.......już się kończy....e tam pokazuj więcej ślicznotek różanych!
 jak tak dalej pójdzie to mi się miejsce na liście skończy.......już się kończy....e tam pokazuj więcej ślicznotek różanych!   

ja nie z tych co będzie czekać
  ja nie z tych co będzie czekać  

Wiem zdecydowanie, ze błędem było niedokupienie jej do towarzystwa Rapsody in Blue
 Wiem zdecydowanie, ze błędem było niedokupienie jej do towarzystwa Rapsody in Blue  i jeszcze jakiś piękny fioletowy clemek, ale nie pełny, drobnokwiatowy raczej, jako dyskretne towarzystwo
 i jeszcze jakiś piękny fioletowy clemek, ale nie pełny, drobnokwiatowy raczej, jako dyskretne towarzystwo  Pamela Jackman dajmy na to
 Pamela Jackman dajmy na to 
 zaraz pobiegłam na hmf, co zdjęcie, to ładniejsze. Kolor, rzekłabym jabłkowy
 zaraz pobiegłam na hmf, co zdjęcie, to ładniejsze. Kolor, rzekłabym jabłkowy 

i ta druga też, uśmiać się można i lepiej już więcej tam nic nie działać.
 i ta druga też, uśmiać się można i lepiej już więcej tam nic nie działać.