Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiosna
Witaj Gabrysiu u Ciebie piękna wiosna , tyle masz rozkwitłych kwiatuszków a u mnie zima, jak zobaczyłam ten śnieg za oknem to mi się żal zrobiło tych moich krokusików takie maleństwa przysypane śniegiem mąż mnie pociesza, że nie ma mrozu to im nic nie będzie pozdrawiam cieplutko Halina
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Elizabetko, dziękuję za miłe słowa. Tak - już posprzątane i w domu i na działce, choć nie do końca.
Denerwuje mnie ta okropna pogoda
Do Wielopola na pewno kiedyś zajrzę, a najpewniej wtedy jak pojadę do moich znajomych do Rybnika.
Ewelino - po prostu dzięki !
Wisienko, to na tym zdjęciu, to jakiś wilczomlecz - nie znam nazwy.
A tak w ogóle, to chyba za dużo tych pochlebstw, jeszcze mi palma odbije :;, ale muszę go jeszcze opanować.
Zdjęcia może troszkę lepsze bo robione nowym aparatem

Inuś, najlepszym wyjściem było dać ją do folii, tam się zahartowała i jak miną te beznadziejnie zimne i ponure dni, wsadzę na miejsce stałe.
Halinko, aż się wierzyć nie chce, że tak niedaleko mnie a taka różnica w pogodzie. U mnie na razie bez śniegu.
Ale powiem Ci, że wolałabym aby i u mnie spadł śnieg.
Przynajmniej by nie zmroził tak roślin - pod pierzynką zawsze cieplej.
Denerwuje mnie ta okropna pogoda
Do Wielopola na pewno kiedyś zajrzę, a najpewniej wtedy jak pojadę do moich znajomych do Rybnika.
Ewelino - po prostu dzięki !
Wisienko, to na tym zdjęciu, to jakiś wilczomlecz - nie znam nazwy.
A tak w ogóle, to chyba za dużo tych pochlebstw, jeszcze mi palma odbije :;, ale muszę go jeszcze opanować.
Zdjęcia może troszkę lepsze bo robione nowym aparatem
Inuś, najlepszym wyjściem było dać ją do folii, tam się zahartowała i jak miną te beznadziejnie zimne i ponure dni, wsadzę na miejsce stałe.
Halinko, aż się wierzyć nie chce, że tak niedaleko mnie a taka różnica w pogodzie. U mnie na razie bez śniegu.
Ale powiem Ci, że wolałabym aby i u mnie spadł śnieg.
Przynajmniej by nie zmroził tak roślin - pod pierzynką zawsze cieplej.
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gabuniu nawet na przedwiośniu Twój ogród jest śliczny . Kwiatuszki od Ciebie pięknie mi rosną na razie w skrzyneczce , bo to są moje oczka w głowie . Tak bardzo się z nich cieszę .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gabuniu byłam dziś u neurologa i dostałam skierowanie na komputer . Badanie zrobione , a wynik będzie do odebrania jutro rano . Jutro Jędruś pojedzie i przywiezie mi wynik i leki . Jestem na przeciwbólowych , bo dziś mi jeszcze dwa leki lekarz dołożył .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Ojej, współczuję Ci, wiem jak to piecze.bona pisze:Gabrysiu u Ciebie piękna wiosna ,ślicznie i czyściutko jak zawsze...
ja dziś mam trochę kłopotów z oczami,bo siałam papryczkę czylli i zatarłam sobie oczy tą ostrą papryką ,niespodziewałam się,że ona taka piekąca i szczypiąca,
Wystarczy, aby zostało trochę na nożu albo na ręce to piecze jak diabli
Anetko, dziękuję, znowu jedna roślina roślina rozpoznana dokładnie.
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38