Jak ją zdobędę, to dostanie u mnie najlepsze miejsce, na wprost okna, żebym co jakiś czas mogła na nią zerknąć, stojąc przy garach

.........na wiosnę kupuję sobie Rhapsody....... a co....i w ten sposób już mam 5 róż na liście - ciekawe co jeszcze dojdzie
 .........na wiosnę kupuję sobie Rhapsody....... a co....i w ten sposób już mam 5 róż na liście - ciekawe co jeszcze dojdzie   

eh i mamy berberysami
 eh i mamy berberysami  

Anuś, ja polowałam na kota i nie jestem pierwsza w Twoim wątku, ale siła wyższa. Pięknie go rozpoczęłaś.
 Anuś, ja polowałam na kota i nie jestem pierwsza w Twoim wątku, ale siła wyższa. Pięknie go rozpoczęłaś. 

Małgosiu jakiś czas temu też ją brałam pod uwagę ale na hmf nie jest już taka bardzo zachciewna.Deirde pisze:Aniu - Magenta ma bardzo ładny kolor - ostatnio wpadłam na róże Kordesa - Novalis - też ma podobny kolor.
 np Sonia Rykiel...
 np Sonia Rykiel...
Aniu,an-ka pisze:Zauważyłaś,że w jednych szkółkach jest to Agnes Schilliger a w innych Schillinger?Jadziu właśnie-u Ciebie De Gaulle zdrowiutki no u mnie złapał trochę i to póżną jesienią czarną plamistość .Rośnie jednak w zbyt zacienionym miejscu.Zaraz idę zobaczyć Magentę.
 spostrzegawcza jesteś, ja piszę jak popadnie.
  spostrzegawcza jesteś, ja piszę jak popadnie.  

ale bedzie warto.....moje odwieczne marzenie o ogrodzie pełnym róż się spełnia......jak nowa altanka i wejście różane....
 ale bedzie warto.....moje odwieczne marzenie o ogrodzie pełnym róż się spełnia......jak nowa altanka i wejście różane....  

Marto, ta różyczka wygląda mi na Westerlanda. Ale jestem laikiem w tym temacie. Ania to już adiunkt
 Marto, ta różyczka wygląda mi na Westerlanda. Ale jestem laikiem w tym temacie. Ania to już adiunkt  Całuski skarbie
 Całuski skarbie