Szałwia trójbarwna oparła się przymrozkom, jest naprawdę niezawodna. Nie mam zdjęcia białej, a szkoda, bo ma rzadko spotykane zielonkawo-białe przykwiatki

Słonecznik w tym roku tylko jeden

Aksamitkowo-nasturcjowo

Nawet Ira uległa magii turków

. Ale nie mogę sobie przypomnieć, jak kiedyś mówiono o nim na wsi.
. Ale nie mogę sobie przypomnieć, jak kiedyś mówiono o nim na wsi.
 Uwielbiam tego typu nasadzenia, rośliny pasujące do tego stylu. Posiadasz większośc roślin, które i u mnie królują lub zamierzają królować. Widzę, że jesteś zauroczona werbeną patagońską, też od kilku lat choruję na nią, chciałam kiedyś kupić nasiona na allegro, ale nie miałam pewności czy łatwo wschodzą nasiona, ale teraz już wiem, że śmiało trzeba próbować.
 Uwielbiam tego typu nasadzenia, rośliny pasujące do tego stylu. Posiadasz większośc roślin, które i u mnie królują lub zamierzają królować. Widzę, że jesteś zauroczona werbeną patagońską, też od kilku lat choruję na nią, chciałam kiedyś kupić nasiona na allegro, ale nie miałam pewności czy łatwo wschodzą nasiona, ale teraz już wiem, że śmiało trzeba próbować. (u mnie też jest mieszaniec wielu ras i strasznie pobudzona jest).
 (u mnie też jest mieszaniec wielu ras i strasznie pobudzona jest).

Ira puchnie z dumy, jak i jej właścicielka
 Ira puchnie z dumy, jak i jej właścicielka 
 Teraz też przypomniała mi się nazwa równie lekka jak ten kwiatek -panienki
    Teraz też przypomniała mi się nazwa równie lekka jak ten kwiatek -panienki