Ogródek An-ki
Re: Ogródek An-ki
Aniu widzę że masz Pastele i na pewno będziesz z niej zadowolona a ja muszę jeszcze kupić Baronesse na wiosnę. Jestem ciekawa twoich zmian w kuchni chyba przyjadę na dobry rosołek. 

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum 
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu gratuluję pięknych korzonków.....ja też dostałam ogromniaste....takich jeszcze nie widziałam  ...choć angielki były skromne. Ja też pomyliłam dołki i zakopałam różę ale na czas się zorientowałam i wykopałam...było to istotne o tyle, że jej wysokość była zbyt wysoka.
 ...choć angielki były skromne. Ja też pomyliłam dołki i zakopałam różę ale na czas się zorientowałam i wykopałam...było to istotne o tyle, że jej wysokość była zbyt wysoka.  

...choć angielki były skromne. Ja też pomyliłam dołki i zakopałam różę ale na czas się zorientowałam i wykopałam...było to istotne o tyle, że jej wysokość była zbyt wysoka.

- basjak
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anka, wielkie dzięki  Doktora Hermanna chętnie bym przyjęła, nawet za cenę następnych roszad ogródkowych
 Doktora Hermanna chętnie bym przyjęła, nawet za cenę następnych roszad ogródkowych  muszę znaleźć jeszcze trochę informacji na temat tej róży, bo, faktycznie, całkowicie w moim guście
 muszę znaleźć jeszcze trochę informacji na temat tej róży, bo, faktycznie, całkowicie w moim guście  i Iwony też
 i Iwony też 

Doktora Hermanna chętnie bym przyjęła, nawet za cenę następnych roszad ogródkowych
 Doktora Hermanna chętnie bym przyjęła, nawet za cenę następnych roszad ogródkowych  muszę znaleźć jeszcze trochę informacji na temat tej róży, bo, faktycznie, całkowicie w moim guście
 muszę znaleźć jeszcze trochę informacji na temat tej róży, bo, faktycznie, całkowicie w moim guście  i Iwony też
 i Iwony też 
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki

Balinki
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
 Ha, ha, ha. Tośia już widziała kawałek podłogi w kuchni!!!! Dopiero 9 grudnia? Ło matulu, ja się nie doczekam!!!Róże przepiękne. Będą miały dobrze u Ciebie.
 Ha, ha, ha. Tośia już widziała kawałek podłogi w kuchni!!!! Dopiero 9 grudnia? Ło matulu, ja się nie doczekam!!!Róże przepiękne. Będą miały dobrze u Ciebie.Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.

Wcześniejsze wątki.
- Rozeta
- Od: 30 paź 2010, o 20:02
Anuś, no nie żartuj ...to ja się uśmiałam  ... z tego terminowania ...
 ... z tego terminowania ...  .
 .
Droga Specjalistko Różana ...ja przy Tobie, to pikuś ...mały pikuś ;:67 !
 ...ja przy Tobie, to pikuś ...mały pikuś ;:67 ! 
A Doktorek H. niezły! I niedrogi
 niezły! I niedrogi  .
 .

... z tego terminowania ...
 ... z tego terminowania ...  .
 .Droga Specjalistko Różana
 ...ja przy Tobie, to pikuś ...mały pikuś ;:67 !
 ...ja przy Tobie, to pikuś ...mały pikuś ;:67 ! A Doktorek H.
 niezły! I niedrogi
 niezły! I niedrogi  .
 .- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,tak nieogrodowo to ja też jestem ciekawa kuchni,bo zbieram jakieś ciekawe inspiracje.

- kogra
- Przyjaciel Forum 
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
 Anuś, nie w pełni, ale jestem zaspokojona
 Anuś, nie w pełni, ale jestem zaspokojona 
Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.

Wcześniejsze wątki.
- 
				edulkot
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Grażynko polecasz 'mojego' Souvenira  jest tego wart bo to śliczna i do tego wytrzymała różyczka. Wśród Souvenirów jest dużo takich róż.
  jest tego wart bo to śliczna i do tego wytrzymała różyczka. Wśród Souvenirów jest dużo takich róż. 

jest tego wart bo to śliczna i do tego wytrzymała różyczka. Wśród Souvenirów jest dużo takich róż.
- kogra
- Przyjaciel Forum 
Polecam bo sama się w nim zakochałam.
Mam tylko jedna małą białą różyczkę - czas to nadrobić. 

Mam tylko jedna małą białą różyczkę - czas to nadrobić.

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
Maju pewnie,że bym go chciała ale dopiero zima pokaże czy zluzuje się jakieś miejsce.
Danusiu na rosołek i nie tylko zawsze zapraszam.
Baronessy mam więc już latem będę je podziwiać u siebie a Pastella 2szt -mam nadzieję,że będzie taka piękna jak u Majki.
Elu tylko się cieszyć z takich sadzonek.Wyobrażasz sobie to oczekiwanie na czerwiec?
Basiu wiedziałam,że Ci się spodoba.Iwka też lubi ten kolorek-tak wiem o tym.
Tosia no tak ,to ta popielata podłoga Dzisiaj tylko część wkleili lakobelu bo jakieś krzywizny nie pozwoliły im dokończyć roboty.Jutro dalej będą się męczyć.
 Dzisiaj tylko część wkleili lakobelu bo jakieś krzywizny nie pozwoliły im dokończyć roboty.Jutro dalej będą się męczyć.
Rozeta ale mnie dopieściłaś tymi słowami-Chyba nie tylko ja jestem na takie pochwały łasa M ogę się zgodzić ,że jestem pikuś  razem z Tobą(ale tu już mam obiekcje-za chwilkę będziesz ekspertem patrząc na Twoje wpisy  i zainteresowanie ,to jestem tego pewna)
 M ogę się zgodzić ,że jestem pikuś  razem z Tobą(ale tu już mam obiekcje-za chwilkę będziesz ekspertem patrząc na Twoje wpisy  i zainteresowanie ,to jestem tego pewna)
-- 29 11 11 06:35:52 --
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.107903
Mówisz,że masz tylko jedną białą różyczkę?No ale jaką śliczną.

Danusiu na rosołek i nie tylko zawsze zapraszam.
Baronessy mam więc już latem będę je podziwiać u siebie a Pastella 2szt -mam nadzieję,że będzie taka piękna jak u Majki.
Elu tylko się cieszyć z takich sadzonek.Wyobrażasz sobie to oczekiwanie na czerwiec?
Basiu wiedziałam,że Ci się spodoba.Iwka też lubi ten kolorek-tak wiem o tym.
Tosia no tak ,to ta popielata podłoga
 Dzisiaj tylko część wkleili lakobelu bo jakieś krzywizny nie pozwoliły im dokończyć roboty.Jutro dalej będą się męczyć.
 Dzisiaj tylko część wkleili lakobelu bo jakieś krzywizny nie pozwoliły im dokończyć roboty.Jutro dalej będą się męczyć.Rozeta ale mnie dopieściłaś tymi słowami-Chyba nie tylko ja jestem na takie pochwały łasa
 M ogę się zgodzić ,że jestem pikuś  razem z Tobą(ale tu już mam obiekcje-za chwilkę będziesz ekspertem patrząc na Twoje wpisy  i zainteresowanie ,to jestem tego pewna)
 M ogę się zgodzić ,że jestem pikuś  razem z Tobą(ale tu już mam obiekcje-za chwilkę będziesz ekspertem patrząc na Twoje wpisy  i zainteresowanie ,to jestem tego pewna)-- 29 11 11 06:35:52 --
Grażynko i Maju-piękny ci on ale nie dla mnie.Toż to krzaczory.Popatrz tutajedulkot pisze:Grażynko polecasz 'mojego' Souvenirajest tego wart bo to śliczna i do tego wytrzymała różyczka. Wśród Souvenirów jest dużo takich róż.
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.107903
Mówisz,że masz tylko jedną białą różyczkę?No ale jaką śliczną.
Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum 
Eeeee tam, wcale nie takie wielkie.
Zobacz ile ich tam jest w tym szpalerze.
Jeden na pewno by się u Ciebie zmieścił. 

No a biała piękność od Ciebie Aneczko to już druga panna młoda, bo moja to Schneewitchen.
 to już druga panna młoda, bo moja to Schneewitchen.
Ale i trzecia by się zmieściła obok np czerwonej.
No muszę pomyśleć......

Zobacz ile ich tam jest w tym szpalerze.
Jeden na pewno by się u Ciebie zmieścił.

No a biała piękność od Ciebie Aneczko
 to już druga panna młoda, bo moja to Schneewitchen.
 to już druga panna młoda, bo moja to Schneewitchen.Ale i trzecia by się zmieściła obok np czerwonej.
No muszę pomyśleć......

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- 
				edulkot
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Jaki krzaczor, ma tylko 1,5m wysokości i do 1,2m szerokości. To wcale nie wielka róża a taka śliczna. 

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Maju pewnie,że bym go chciała ale dopiero zima pokaże czy zluzuje się jakieś miejsce.
Aniu, ładnie to ujęłaś, miejsce się zluzuje.
 Ja już planuję, które się zluzują bo inaczej by się nie domyśliły.
  Ja już planuję, które się zluzują bo inaczej by się nie domyśliły.   

- jarko
- Od: 1 cze 2010, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ładnie się to prezentuje. Szukam do takiego samego szpaleru, też białej rugosy, tylko do max. 80 cm. wysokości, i co b. ważne, wyłącznie b. mocno pachnącej. I to moje poszukiwanie jest b. trudne, bo zawsze czegoś brak, najczęściej zapachu, który jest tylko w opisach a nie w rzeczywistości.
Taka biała rugosa której szukam, byłaby uzupełnieniem szpaleru, co już mam, z: Ritausma, Rotes Meer, Kórnik, Rotes Phanomen. Ma ktoś taką może?