Już postanowione, moja kolekcja ostróżek będzie większa. Na celowniku mam rarytasik w lawedowym kolorze. Pełna , wielkie kwiaty, nazwy niestety nie znam.
Geniu, śliczne ostróżki. Raz kupiłem, posadziłem, nawet zakwitły, a przez zimę zżarły je nornice. Teraz niebieski kolor mamod tojadów. Tych przynajmniej gryzonie się nie imają.
Geniu , mam wszystkie , które są u Ciebie na fotkach, ta ,,chciejstwo '' to wynalazek tegoroczny, pełna o wielkiej ilości płatków. Jest też biała , trudne do zdobycia ale bardziej postaram się , by u mnie była.
Romku u mnie tyle nornic wkoło pełno dziur ziemi , ale nornice ostróżek nie zjadają , może u Ciebie po prostu zmarzły ,ja na zimę okrywam wcześnie te białe i blado niebieskie tez ginęły .
Przepiękne ostróżki .
Zaskoczyło mnie to, że tak pięknie stoją na "baczność". Hmm... ale dojrzałam, że je podwiązujesz do ogrodzenia. Moje w tym roku były wyższe od siatki i też musiałam je podwiązać.
Geniu , przewija mi się Twoja osoba w wielu wątkach , więc , no , musiałam wreszcie się ujawnić , bo zaglądam do Ciebie dosyć często . A ostróżki masz przepiękne , tak w kolorach , jak i kształtach . Jest jeszcze przepiękna odmiana ' Cherry Blossom ' i ' Green Twist ' są na tapecie w pewnej szkółce , ale brak ich w sprzedaży .
Halinko jak nie przywiążę ostróżek to pod wpływek deszczu i wiatru łamią się , tak w tym roku jedna biała ostróżka wyłamała się ,niektóre gałęzie nawet z korzeniami .
Igor, Edyto czemu 3 stycznia ?
Jagódko dziś wpadłam i zaczęłam przeglądać Twój wątek cz.1 doszłam do 60 str.
cudna wielka magnolia i taka obsypana kwiatami .
Igorze, Edyto pozwolicie, że ja odpowiem Geni na pytanie. Adrian przyjmuje zamówienia na sadzonki fuksji, pelargonii, bylin i krzewów od 3 stycznia 2012 r.
hala67 pisze: Adrian przyjmuje zamówienia na sadzonki fuksji, pelargonii, bylin i krzewów od 3 stycznia 2012 r.
I przy takich, jak na naszym forum perspektywach zakupowych kto pierwszy ten lepszy
Też kupowałam od Adriana ostróżki, piękne są Ale oferta znacznie szersza
Geniu, już wcześniej ogladałam Twój ogródek, faktycznie jest bardzo kolorowy! Śliczne masz liliowce!Ja na swojej działce też chcę je uprawiać. Czy trudno jest dostać takie, jakie Ty masz? Gdzie je kupowałaś?