Pedzicie kobiety.
Zazdroszczę, że macie czas na forum.
Ja łapię tylko kilka chwil.
Gdzie te czasy, gdy się tutaj siedziało kilka godzin?
Nie mam pojęcia co z tym czasem się dzieje.

))
))
Margo2 pisze:Parę dni mnie nie było, a tu nowy wątek i tyle stron
Pedzicie kobiety.
Zazdroszczę, że macie czas na forum.
Ja łapię tylko kilka chwil.
Gdzie te czasy, gdy się tutaj siedziało kilka godzin?
Nie mam pojęcia co z tym czasem się dzieje.
 a, tak jakoś z rozpędu człowiek się musi komunikować z innymi, bo inaczej nic by nie wiedział.
  a, tak jakoś z rozpędu człowiek się musi komunikować z innymi, bo inaczej nic by nie wiedział.   
  czyli Wy i forum.
  czyli Wy i forum.  
Majeczko ślicznie wygrzane różyczki, nic tylko się od nich ogrzewać.
Lucynko fajna ta różyczka choć za takimi nie przepadam ale ma klasyczną budowę kwiatu a to lubię.
Gosiu czas pędzi do przodu i nie chce na nas czekać.
 musiałam trochę popatrzeć na nie, bo pogoda jest paskudna. Padało dziś, ale jest ciepło. Nich czas pędzi, to wiosna będzie za parę tygodni
  musiałam trochę popatrzeć na nie, bo pogoda jest paskudna. Padało dziś, ale jest ciepło. Nich czas pędzi, to wiosna będzie za parę tygodni   . Dziś robię porządek z linkami zapisanymi w ulubionych. O...czywiście mam okazję pooglądać róże w sklepach internetowych.
 . Dziś robię porządek z linkami zapisanymi w ulubionych. O...czywiście mam okazję pooglądać róże w sklepach internetowych.  
 ).
 ).Majka pędzi Twój wątek
oby wiosna tak szybko do nas przyszła
dzięki za odwiedziny u mnie -odpowiadając na twoje pytanie - kiedyś zadołowałam róże z R. -34 i było po różach
posadziłaś już wszystko ?
jak zabezpieczyłaś swoją Edenkę ??
marzy mi się chociaż coś takiego jak na fotce poniżej i dlatego ostro zabrałam się za zabezpieczanie swojej Edenki
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.171074
bo coś takiego u nas nie ma chyba szans
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.177543
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.179842
 jak nie ma Ciebie na forum tygodniami , to wszystko Ci się tylko wydaje
  jak nie ma Ciebie na forum tygodniami , to wszystko Ci się tylko wydaje   

nawet bym chodziła bez tego tam kolorowego byleby spadło troszkę wody.
  nawet bym chodziła bez tego tam kolorowego byleby spadło troszkę wody.
 Pastella ma zmienny kolor kwiatów, ta o której piszesz, jest wyjątkowo wpadająca wręcz w lekko żółty odcień. Zupełnie jak Teasing Georgia.
  Pastella ma zmienny kolor kwiatów, ta o której piszesz, jest wyjątkowo wpadająca wręcz w lekko żółty odcień. Zupełnie jak Teasing Georgia.

Ach jak ja Ci zazdroszczę tego deszczyku, u nas tylko słońce i wiatr, za chwilę to będzie u nas jak na jakiejś pustyni.
Ja chcę deszczu. nawet bym chodziła bez tego tam kolorowego byleby spadło troszkę wody.
 podmucham chmurki w Twoja stronę, może tu odpuści i przeniesie sie do Ciebie.
  podmucham chmurki w Twoja stronę, może tu odpuści i przeniesie sie do Ciebie.  

No piękna, dziękuję
Ja też mogę podmuchać w te chmurki, bo u nas też leje. Ale u nas też nie padało już bardzo dawno. Mąż dziś przesadzał stare bukszpany i trzeba było sporo wody do nich nalać, bo ziemia sucha.

Majeczko, u mnie też dziś popadało - pierwszy raz od bodajże końcówki sierpnia... nie pamiętam takiej suszy.
królową Pastellę, jak wiesz, mam dzięki Twojej rekomendacji... patrząc na Twoje zdjęcia, mam ogromny apetyt na jej kwitnienie i jestem szalenie ciekawa, co pokaże latem...
 Pastella jest super różą. Życzę Ci aby już w pierwszym roku kwitła wieloma kwiatami. Jak o nią zadbasz, to pięknie się rozkwieci.
  Pastella jest super różą. Życzę Ci aby już w pierwszym roku kwitła wieloma kwiatami. Jak o nią zadbasz, to pięknie się rozkwieci.   Deszcz niech faktycznie popada, ale ja wolę pogodę z soboty.
 Deszcz niech faktycznie popada, ale ja wolę pogodę z soboty.  
A mi niestety nie udało sie kupić pastelli. Tam gdzie zamówiłam - nie było. Napiszę chyba do R. moze tam jeszcze ją mają?
Ta Twoja taka piękna
 cieszę się, że zaglądasz. co słychać dobrego.
  cieszę się, że zaglądasz. co słychać dobrego.   

. Kilka dni mnie nie było i już mam 9 stron zaległości. Znowu nie wiem kiedy pójdę spać....
 . Kilka dni mnie nie było i już mam 9 stron zaległości. Znowu nie wiem kiedy pójdę spać....
 Brawo.
  Brawo.  

Zdążyłam jedynie Cię odnaleźć i idę spać, bo oczy mi się same zamykają. Oby jutro nie wiało zbyt silnie, wtedy wreszcie posadzę róże, które do mnie przyszły.
 Zdążyłam jedynie Cię odnaleźć i idę spać, bo oczy mi się same zamykają. Oby jutro nie wiało zbyt silnie, wtedy wreszcie posadzę róże, które do mnie przyszły.