Ogród Edyty1
Re: Ogród Edyty1
Edytko, podziwiałam już zdolności Twojego M. w moim wątku, ale jeszcze raz tu napiszę, że naprawdę świetnie mu się udała ta budowla
ja aż takiej nie potrzebuję, ale jestem przekonana, że na pewno super będzie Wam się grillowało 
- szyszunia
- 1000p

- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Budowla super. Sama mam w planach podobną ale w planie 10 letnim
. Jak zakończymy rozbiórkę starego niby garażu i kurnika to tam bym chciała taki kamienny grill i oczywiście stolik i ławki ale na razie to tylko plany.
-
edulkot
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moi panowie budują zwykłą tylko wędzarnię a idzie im to że może zmieszczą się w nadchodzącej pięciolatce. Tak że z samej chęci postawienia takiej budowli należą się gratulacje dla M. 
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Edyto, podziwiam ogród, dom i dzieło M.
Piękne rośliny zgromadziłaś
. I niepotrzebnie masz kompleksy ogrodowe.
Róże pokochałam niedawno. Twoje przykuły uwagę na dłużej.
Mam nadzieję, że nasza katalpa też za 2-3 lata zakwitnie tak pięknie.
Piękne rośliny zgromadziłaś
Róże pokochałam niedawno. Twoje przykuły uwagę na dłużej.
Mam nadzieję, że nasza katalpa też za 2-3 lata zakwitnie tak pięknie.
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
- Edyta1

- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Maju, Aguniu, Iwonko, Maju, Justynko, dla Was jeszcze parę dzieł rąk mojego M.
Domek, wieżyczka, huśtawka i piaskownica dla dzieci przysypane tegorocznym majowym śniegiem.

Jednak największą jego dumą jest wykonanie własnoręcznie elewacji na naszym domu. To jego największe przedsięwzięcie tego typu i chyba ostatnie tak duże, bo od tamtej pory wyrażam głęboki sprzeciw przeciwko braku jego dostępności przez wiele tygodni
. Fotki wstawię jutro, bo muszę najpierw dobrze obfotografować obiekt
.
Domek, wieżyczka, huśtawka i piaskownica dla dzieci przysypane tegorocznym majowym śniegiem.

Jednak największą jego dumą jest wykonanie własnoręcznie elewacji na naszym domu. To jego największe przedsięwzięcie tego typu i chyba ostatnie tak duże, bo od tamtej pory wyrażam głęboki sprzeciw przeciwko braku jego dostępności przez wiele tygodni
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Edytko przybywam z rewizytą
Nie takie już początki u was w ogrodzie. Wspólnie z M zrobiliście kawał roboty i już macie nieżle wyposażony kącik wypoczynku i spory kawałek ogrodu. Ślady dymu na wędzarni będą , nie da się ich uniknąć. Tylko czy one szpecą
Widać , że grill i wędzarnia są w użytku i nadają patyny budowli.

- klamber
- 100p

- Od: 29 sie 2011, o 06:38
Edytko, nareszcie Cię namierzyłem, wpadłaś u Agnieszki.
Francesca, byłem na miejscu i mam takie samo zdanie, najbardziej u Edyty podoba mi się domek, jest jak cukiereczek, mniam.
Nie będę się rozpisywał, ogród młody, ale już jest fajnie, choć do zrobienia jeszcze dużo, to znając gospodarzy, wiem że przyszłości będzie na pewno cieszył oko. Będąc miałem okazję widzieć obłędną czerwień sumaka, mój dissecta też pokazał w tym roku na co go stać.
Edytko, jesteś obrotna, ja nie zakładam wątku gdyż za cholerę nie mogę opanować wstawiania fotek. A co mi po wątku bez widoczków
Francesca, byłem na miejscu i mam takie samo zdanie, najbardziej u Edyty podoba mi się domek, jest jak cukiereczek, mniam.
Nie będę się rozpisywał, ogród młody, ale już jest fajnie, choć do zrobienia jeszcze dużo, to znając gospodarzy, wiem że przyszłości będzie na pewno cieszył oko. Będąc miałem okazję widzieć obłędną czerwień sumaka, mój dissecta też pokazał w tym roku na co go stać.
Edytko, jesteś obrotna, ja nie zakładam wątku gdyż za cholerę nie mogę opanować wstawiania fotek. A co mi po wątku bez widoczków
Piękna prezentacja w Fotosiku i cudny, dojrzały ogródja nie zakładam wątku gdyż za cholerę nie mogę opanować wstawiania fotek. A co mi po wątku bez widoczków
Edytko, piękny plac zabaw, Małżonek zdolny jest i chyba mu to sprawia radość.
- Edyta1

Dziękuję Iwonko. To prawda, mąż lubi robić w drewnieaovin pisze: Edytko, piękny plac zabaw, Małżonek zdolny jest i chyba mu to sprawia radość.
Robercie, miło Cię gościć
Ty masz już wszystko w fotosiku, więc wystarczy jedynie skopiować adres z fotosika (odszukać kod dla forum) i wkleić go w miejsce, gdzie normalnie piszesz tekst. Na pewno sobie poradzisz. Możesz skorzystać i instrukcji obrazkowej na forum
Tadku, witam w moich skromnych progach
Pozdrawiam - Edyta
- Atka-a1

- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
Edyto, nie miej kompleksów. U mnie np. zdjęcia przekłamują , ogród nie jest brzydki, ale dla mnie niedoskonały i do tego za mały. Każdy pokazuje, to co w danym momencie ma najpiękniejszego, a Twoje róże pięknie kwitną. Sama zamówiłam i posadziłam w tym roku R. Comte de Chambord i chciałabym mieć tak piękne kwiaty w przyszłym sezonie.Edyta1 pisze:Witajcie Maju, Marto i Tadeuszu. Dziękuję za miłe słowa
. Przyznam, że ogród nawet mi się podobał wcześniej, ale im dłużej oglądam ogrody na forum tym wyraźniej widzę, jak wiele brakuje jeszcze u mnie do wymarzonego raju
. Jednak przeglądając zdjęcia tegoroczne zdziwiłam się bardzo, jak wiele moje rośliny przez też sezon urosły
. Wiem, że to kwestia czasu i włożonej pracy, ale tak trudno czekać
.
A trawnika oczywiście coraz mniej.
Co do szybkości wzrostu roślin, to za 5 lat przekonasz się, jak szybko rosną (niestety
- Edyta1

To nie kompleksy, to zazdrośćAtka-a1 pisze: Edyto, nie miej kompleksów.
Pozdrawiam - Edyta
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Edytko,
nie zazdrość tylko walcz o każda roślinkę i dbaj o swój piękny ogród, a to my Tobie będziemy zazdrościć.
Masz bardzo zdolnego M , robi Ci wspaniały wystrój w ogrodzie, to się bardzo liczy.
Masz bardzo zdolnego M , robi Ci wspaniały wystrój w ogrodzie, to się bardzo liczy.
- Edyta1

Ten post edytowałam - zdecydowałam jednak usunąć fotografie domu
.
Pozdrawiam - Edyta
- Atka-a1

- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
Edyto, masz baaardzo zdolnego M
Bardzo ładnie wykończył dom. Cierpliwości przy tym potrzeba, żeby nie rzucić robory w połowie
, ale i Ty wykazałaś się wielką cierpliwością, godząc się z niedostępnością M 
- hala67

- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Hmm... domek jak z bajki
Masz baaaardzo zdolnego męża
. Efekt końcowy powalający 
Pozdrawiam Hala